Insturen bruiloft of styled shoot

Ik ben gek op foto’s van bruiloften, styled shoots of engagement shoots. En met mij alle aanstaande bruiden die Loves 2 Love bezoeken. Niets mooier dan meekijken bij de trouwdag van iemand anders, of inspiratie opdoen door middel van een gave styled shoot. Daarom bied ik graag een podium aan leveranciers, zodat bruidsparen ook meteen hun werk kunnen zien. Op die manier wordt iedereen er blij van!

Wat levert het jou op?

Ben jij een fotograaf of weddingplanner die graag een shoot wil insturen? Dat vind ik erg leuk. Natuurlijk wil je weten wat het jou oplevert. Wanneer je een bruiloft of styled shoot instuurt en deze wordt geplaatst op Loves 2 Love krijg je bekendheid bij een groot publiek (> 15k). Bovendien krijg je een backlink naar je eigen website (een link naar Loves 2 Love op je eigen website wordt gewaardeerd). Insturen kan door een mail te sturen naar info@loves2love.nl.

Waar moet je inzending aan voldoen?

Als je een bruiloft of styled shoot instuurt ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

Toestemming | Ik ga ervan uit dat je als fotograaf/weddingplanner of andere leverancier toestemming hebt van het bruidspaar om de foto’s te plaatsen. Andersom geldt dit natuurlijk net zo goed. Ik ga ervan uit dat je als bruidspaar toestemming hebt gevraagd aan de fotograaf. Bij een styled shoot moet er toestemming zijn van alle meewerkende leveranciers.

Laatste controle | Loves 2 Love doet de redactie van de ingestuurde bruiloft of styled shoot. Dat betekent dat ik me het recht voorhoudt om eventuele wijzigingen aan te brengen in de ingestuurde content. Ook kan Loves 2 Love ervoor kiezen om de content niet te plaatsen.

Voorwaarden foto’s en tekst | Bij het inzenden van een bruiloft of styled shoot verwacht ik minstens 20 foto’s. Ook een (korte) beschrijving van de dag wordt gewaardeerd. Noem daarnaast zo veel mogelijk leveranciers die mee gewerkt hebben aan de dag. Bruiden willen weten bij wie ze moeten zijn als ze iets moois zien.

bruiloft of styled shoot

Een inzending wordt sneller geplaatst als:

  • De content uniek is. Dus bijvoorbeeld een bijzondere bruiloft met veel DIY, in het buitenland of een apart thema.
  • Er veel foto’s zijn. Hoe meer foto’s, hoe beter.
  • Minimaal 300 woorden aan tekst.
  • Alle leveranciers worden benoemd. Zo wordt het voor bruiden een stuk makkelijker om hier meer informatie over op te zoeken. Denk aan: locatie, bloemist, cateraar, bruidsmodewinkels, haar, visagie, weddingplanner, entertainment, enz.
  • Wat is het budget van de bruiloft? Bruidsparen zijn vaak erg onzeker over de kosten van een bruiloft. Wanneer ze kunnen zien wat het kostenplaatje van een bruiloft of styled shoot is kan hen dat helpen bij het plannen van hun eigen bruiloft.

Ook belangrijk

Loves 2 Love behoudt zich het recht om ingestuurde foto’s ook in andere vormen van content te gebruiken. Altijd met naamsvermelding van de fotograaf. Bij het insturen van een bruiloft of styled shoot ga je akkoord met de voorwaarden zoals hierboven genoemd. Dat betekent ook dat de bruiloft of styled shoot niet verwijderd wordt van Loves 2 Love. Neem altijd even contact op mocht er zich een situatie voordoen, maar ik kan niet garanderen dat de foto’s nergens meer te zien zijn, ze worden namelijk ook in artikelen gebruikt.

Wil je een bruiloft of styled shoot insturen? Dat kan door een mail te sturen naar info@loves2love.nl.