Met 1 bruidsmeisje minder gaven Kelly en Bart elkaar het jawoord

Bart (27) besloot zijn grote liefde Kelly (25) op een romantische manier ten huwelijk te vragen. Zo gezegd zo gedaan, vandaag vertellen zij hun verhaal.

Een romantisch weekend weg

Op 27 maart 2015 gingen Bart en Kelly samen op weg op de motor. Ze zouden samen één dagje gaan rijden, maar Bart reed hen naar Clervaux in Luxemburg voor een romantisch weekend in een hotel. Vroeger ging Kelly daar altijd op vakantie met haar opa en oma, die er helaas niet meer zijn. Het betekende voor haar dus des te meer dat Bart haar hier mee naartoe nam.

Een aanzoek verwachtte Kelly niet, en dit kwam dus als een complete verrassing. Bart had alles tot in de puntjes geregeld samen met de moeder van Kelly. Natuurlijk zei Kelly ja.

Kelly en Bart
Credits: Marit Lemmens

1 bruidsmeisje minder

Op 25 augustus 2016 gaven Bart en Kelly elkaar het ja-woord. Samen met 5 bruidsmeisjes, alhoewel dat er eigenlijk 6 hadden moeten zijn. Kelly’s schoonzusje zou ook bruidsmeisje zijn, maar haar moesten ze op de dag van hun huwelijk bezoeken in het ziekenhuis. Gelukkig wel vanwege een positieve reden: kleine Vinz was geboren. Kelly is hier peettante van.

De getuigen en bruidsmeisjes zijn op een leuke manier gevraagd om deel te nemen aan de bruiloft van het gelukkige paar. De getuigen via een borrel en de bruidsmeisjes via een mooie fotolijst.

Geen budget

Bart en Kelly besloten niet te kiezen voor een thema bruiloft en hadden van tevoren geen budget vastgesteld. Het stel trouwde in ‘t Weerderhuys in Valkenswaard en later nog in de st. Servatius kerk in Borkel & Schaft. Samen met 45 daggasten en 200 avondgasten vierden zij de dag van hun leven. Achteraf gezien zou Kelly niets anders doen: ‘Het was geweldig!!’

Kelly en Bart
Credits: Marit Lemmens

Een gedachte over “Met 1 bruidsmeisje minder gaven Kelly en Bart elkaar het jawoord

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.