Kim werd verliefd op de grote broer van haar beste vriend

Kim (23) en Jan-Willem (28) bewijzen dat het niet raar hoeft te zijn als je broer een relatie krijgt met je beste vriendin. Op 25 mei 2018 stapt het paar in het huwelijksbootje, en vandaag vertellen ze alvast over hun verloving en plannen voor de bruiloft.

Lees ook: Een trouwjurk laten ontwerpen, wat kost dat nou?

Verliefd op de grote broer

Op haar 13e leerde Kim het broertje van Jan-Willem kennen en raakte goed bevriend met hem. De vonk voor zijn grote broer sloeg niet meteen over, pas 3 jaar later werd Kim verliefd op de grote broer Jan-Willem en kregen zij een relatie. De vonk sloeg over toen ze naar een feestje gingen, waar ze de hele avond samen hebben gepraat en gedanst.

verliefd op de grote broer
Credits: Amber Faline Brantjes Fotografie

Twee aanzoeken

2,5 jaar later vroeg Jan-Willem zijn Kim ten huwelijk in Kroatië. Het stel ging naar de Brijuni eilanden waar een eiland is met golfbanen, botanische tuinen en een mooi hotel. Daar ging Jan-Willem op 1 knie en trok een prachtige ring tevoorschijn. Kim was totaal verrast, maar zei meteen ja.

Kim had een aanzoek niet verwacht omdat Jan-Willems broertje die dag ook zíjn vriendin ten huwelijk zou vragen. Zij waren ook in Kroatië, maar niet bij Kim en Jan-Willem op één van de eilanden. Kim was eigenlijk met haar gedachten bij Jan-Willems broertje en zijn vriendin die dag. De dag werd natuurlijk alleen maar mooier toen zij zélf ook ten huwelijk werd gevraagd.

Een bruiloft vol liefde

Het stel heeft al een datum geprikt: 25 mei 2018. Kim’s droombruiloft is een dag vol liefde, zachtroze en witte kleuren en een knalfeest met goede vrienden. Jan-Willem vind het het belangrijkste dat Kim gelukkig is en dat de belangrijke mensen in hun leven aanwezig zijn.

Met een budget van 17.500 euro moet het stel hun droombruiloft zeker waar kunnen maken. Kim en Jan-Willem nodigen 55 daggasten uit en zo’n 160 avondgasten. Het stel maakt ook een aantal dingen zelf voor hun bruiloft: een welkomstbord en tafeldecoratie. Andere dingen geeft het paar liever uit handen.

verliefd op de grote broer
Credits: Amber Faline Brantjes Fotografie

Zachtroze en wit

Jan-Willem heeft zijn getuigen gevraagd door gezellig met hen te gaan lunchen. Kim koos een andere manier. Zij vroeg haar getuigen met behulp van sieraden en manchetknopen.

Zelf heeft het stel nog geen kinderen, maar de kinderen van Kim’s schoonzus krijgen wel een rol. Job (4) en Saar (2) worden ringendrager en bloemenmeisje op hun zachtroze en witte bruiloft. Wat echt niet mag missen op hun bruiloft? Kim: ‘Een knalfeest!’

Een gedachte over “Kim werd verliefd op de grote broer van haar beste vriend

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.