10 x de leukste zomerse inspiratie voor jouw bruiloft

Wat een heerlijk weer is het buiten! Dat mag ook wel, want het trouwseizoen komt langzaam op gang, en trouwen doen we het liefst met mooi weer. Ik besteedde mijn dag (in de tuin) op zoek naar de leukste zomerse inspiratie voor jouw bruiloft.

Lees ook: De prins op het witte paard bestaat niet in de echte wereld

zomerse inspiratie voor jouw bruiloft

Hoera het is weer zonnig!

Wat ben ik gek op de zon. Een paar daagjes zon en mijn humeur verbetert meteen een heel stuk. Alhoewel het ‘s ochtends toch wel koud is, met blote benen op de fiets. Gelukkig hebben we nog een hele zomer vol hopelijk heerlijk weer te gaan. Wist je trouwens dat er 6 jaar geleden eind april gewoon nog sneeuw lag?

zomerse inspiratie voor jouw bruiloft

Versiering voor je zomerbruiloft

Niet alleen zomerse inspiratie voor je bruiloft, want deze versiering kan ook gewoon bij een voorjaarsbruiloft. Ga voor leuke emmers met bloemetjes en drijvende kaarsen, bakken met ijs waar je de drankjes in bewaard en voor lantaarns met kaarsjes voor in de avond. Ook een goed idee: een busje deodorant op de toiletten. Met dat warme weer vinden jouw gasten dat vast héél erg fijn!

zomerse inspiratie voor jouw bruiloft

Trouwjurk bij een zomerse bruiloft

Op een bloedhete dag is het minder fijn om een hele dikke trouwjurk te dragen. Veel trouwjurken bestaan uit laagjes, en zijn dus wat dikker. Afhankelijk van je wensen kun je ook voor een zomers en beweeglijke jurk gaan, zoals bijvoorbeeld de jurken die je in dit artikel ziet. Hoe leuk zijn ze?

zomerse inspiratie voor jouw bruiloft

Mooie fotolocatie

Het maken van de trouwfoto’s. De één ziet er enorm tegen op, de ander kijkt er enorm naar uit. Welke van de twee het ook is, je kunt in ieder geval leuk spelen met de locatie. Met lekker weer is het namelijk geen straf om een fotoshoot aan zee te doen. Of tussen de heerlijk geurende lavendel, zoals de bruid hieronder.

zomerse inspiratie voor jouw bruiloft

Zomerse inspiratie voor jouw bruiloft opgedaan?

Met deze ideeën heb ik hopelijk niet alleen jouw dag kunnen opvrolijken, maar ook weer wat inspiratie kunnen geven. Wat voor zomerse inspiratie heb jij? Laat het weten in de reacties!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.