Lina: Trouwjurk gevonden en wie nodigen we nou uit?

Vorige keer vertelde bruid Lina (30)  over haar romantische aanzoek. Vandaag schrijft ze over wat er na dat aanzoek allemaal moest gebeuren. 

Weer een maand dichterbij

Elke maand die we afsluiten, is een maand dichter bij onze trouwdag. De afgelopen maand ben ik eindelijk mijn trouwjurk, die inmiddels al aangepast was, gaan ophalen. Het was geweldig. Ik voelde me helemaal klaar om te trouwen in deze jurk! Daarnaast had ik er sneakers bij gekocht, die er qua kleur perfect bij pasten. Dus trouwjurk en schoenen: check!

Nu zijn het vooral de details die moeten worden afgemaakt. Details zoals de versiering en de muziek. Dat zijn de leuke dingen die bij een bruiloft horen.

DIY wedding invitations

Wie uitnodigen?

Waar we ons veel drukker over hebben gemaakt (en nu nog steeds), zijn de genodigden. Wie nodigen we wel en niet uit? Doen we iedereen samen of maken we er twee groepen van? Uiteindelijk zijn we er uit gekomen en hebben we besloten om voor 2 groepen te gaan. De families (met de tantes) en goede vrienden komen voor het avondeten en ceremonie. Voor de tweede groep hebben we de neven, nichten en collega’s uitgenodigd. Zij mogen na het eten komen en mee komen genieten van het dessert en dansfeest.

Toen we dat besloten hadden konden we onze uitnodigingen laten drukken. Hiervoor heb ik een beroep gedaan op een Nederlandse (jawel!) online drukkerij, namelijk DWCPRINT*. Ik wilde dolgraag iets met folieprint doen en het liefst in koperkleur. Na een zoektocht kwam ik deze drukker tegen die dit voor een schappelijke prijs kon doen. Enkele dagen later kreeg ik het pakketje aan de deur met 100 uitnodigingen en de bijhorende programmakaartjes. Ze zagen er echt geweldig uit.

Tijd voor het schrijfwerk

Nu kunnen we beginnen met het schrijven van de kaarten, en daarna kunnen ze natuurlijk uitgedeeld en opgestuurd worden. Ik denk dat ik het schrijven maar als taak op me neem. Het handschrift van vriendlief is net zo erg als dat van een dokter. Stel je voor dat de kaarten bij de verkeerde persoon aankomen!

LinaGastblogger Lina is 30 jaar en
woont in België. 15 september 2018
trouwt zij met haar grote liefde.
Lees elke maand 
over haar
voorbereidingen.

 

*De genoemde drukkerij is niet gesponsord, maar wordt hier genoemd vanwege de persoonlijke ervaring van Lina met deze drukkerij. 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.