De Love and Marriage beurs – een dag vol inspiratie

Afgelopen weekend vond de laatste editie van de Love and Marriage beurs plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tenminste, zo blijkt: de laatste editie georganiseerd door Jes B.V. Een thuiswedstrijd voor mij dus, en omdat het ook nog eens de laatste editie was kon ik deze beurs niet overslaan. Zondagochtend kocht ik nog snel online een kaartje (want: 1 euro korting en ik blijf toch een Hollander) en even later liet ik me door vriendlief afzetten bij de locatie van de beurs.

Aankomst

Bij binnenkomst werd de geldigheid van mijn kaart gecontroleerd en kreeg ik een programmaboekje en het blad Trouwplannen. Een tas kon eventueel gekocht worden voor €2,50. Vanuit eerdere evenementen waar ik aanwezig ben geweest was ik gewend om een tas uitgereikt te krijgen, maar collega Naomi van Lavendel Bruiloften en Evenementen vertelde mij dat het betalen voor een tas normaal is op grotere trouwbeurzen. Had ik dat nou maar van tevoren geweten, dan had ik zelf een grotere tas meegenomen!

love and marriage beurs

Locatie Werkspoorkathedraal

Eerdere jaren werd dit evenement gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, dit jaar werd voor het eerst de Werkspoorkathedraal gebruikt. Wat mij betreft een véél mooiere locatie dan de jaarbeurs. Met veel licht en een industriële look was alles perfect aangekleed. Ontzettend jammer dat dit ook meteen de laatste keer was dat de Love and Marriage beurs plaatsvond.

Aankleding

De locatie zelf was al een mooie aankleding, maar dat was niet de enige aankleding die gebruikt werd. Er werden vrij neutrale stands gebruikt, die vaak erg mooi aangekleed werden door de standhouders. Zo sprak ik bijvoorbeeld Michelle van LuckyMatch. Op haar Instagrampagina kun je zien hoe mooi zij de stand had aangekleed.

Nationale Weddingshow

Zoals elk jaar was er ook nu een nationale weddingshow met veel bruidsmode en er waren ook pakken voor de bruidegom te zien. Alle grote bruidsmerken waren vertegenwoordigd en man, man, man, wat een mooie jurken waren er te zien. Ik bleef maar foto’s schieten, omdat de ene jurk nog mooier was dan de ander. Ik geloof dat de mensen naast mij dat niet zo leuk vonden, haha. Iemand vroeg zelfs aan me of het mijn zusje was op de catwalk, waar ik foto’s van maakte. Ik heb haar niet verteld dat ik dat deed om jullie, mijn lezers een mooie impressie van de dag te kunnen geven.

love and marriage beurs

Deelnemende leveranciers

Inmiddels heb ik al verschillende beurzen bezocht, waar deelnemende leveranciers bezoekers steeds anders benaderden. Bij de ene beurs kon je vooral zelf rondkijken en een leverancier aanspreken bij interesse, bij de andere werd je juist actief benaderd. Bij de Love and Marriage beurs lag dit ertussenin. Ik merkte dat sommige standhouders ook niet precies wisten wat ze met me aan moesten als ik aangaf dat ik een trouwblogger was. Grappig.

Er was een breed aanbod aan leveranciers. Van tenten tot gepersonaliseerde kleerhangers. Van bedankjes tot fotografen en van DJ’s tot koetsen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er was een stand voor. In combinatie met de modeshow kun je wel stellen dat dit écht een dag vol inspiratie is en zeker de moeite waard.

love and marriage beurs

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.