Loves 2 Love wenst je een liefdevol nieuw jaar

Het is alweer de laatste dag van 2018. Heel cliché, maar ook heel waar: wat is het jaar toch weer snel gegaan. Ik grijp dit moment aan om even terug te kijken op de hoogtepunten en dieptepunten van dit jaar én om jullie een ontzettend liefdevol nieuw jaar te wensen.

Hoogtepunten 2018

Wat zijn er dit jaar ontzettend veel leuke dingen gebeurd! Vriendlief en ik gingen weer een hele hoop festivals af, waar hij vaak moest draaien. Ook voor volgend jaar zijn er alweer een aantal festivals geboekt en daar heb ik nú al zin in (Weekend Magnifiek, here we come!)

Naar Aruba

Daarnaast boekten vriendlief en ik begin dit jaar onze vakantie naar Aruba, waar we vervolgens nog héél lang op moesten wachten. In Augustus was het eindelijk zo ver en het was perfect! We hebben 2 fantastische weken gehad en (bijna) het hele eiland verkent. Ik kijk met enorm veel liefde terug op die vakantie, vooral omdat we niet met zijn tweetjes waren. We logeerden bij familie en dat was enorm gezellig. Zo veel gastvrijheid, en als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een hoop hulp bij het uitzoeken van een lieve pup.

Gezinsuitbreiding (de hond dus)

En dat betekende dat we naar huis gingen met een extra gezinslid. Wat was ik trots op onze hond Hummer, dat hij het zo goed deed in het vliegtuig. Hier in Nederland had hij wat moeite met wennen. Als hond die vooral buiten leefde was het best gek om ineens veel binnen te zijn. En dat alleen blijven, dat zag hij ook niet zo zitten. Gelukkig gaat dat inmiddels steeds beter en bouwen we het langzaam op.

De start van BlogBosses

Ik schreef er al eerder over, en inmiddels hebben we het eerste succesvolle evenement achter de rug. Wat ben ik trots op ons en hopelijk komen er volgend jaar nog veel meer succesvolle evenementen bij.

Dieptepunten

Wat klinkt dat serieus, dieptepunten. Maar ook die heb ik gehad dit jaar. Toch zie je daar niet heel erg veel van terug op mijn blog. Ik denk namelijk altijd goed na of ik iets online wil zetten of niet. En alsnog komt er wel eens commentaar. Maar goed, dat hoort bij het online leven en het is bij mij lang niet zo erg als bij sommige collega bloggers.

Ik verloor mijn baan

Een paar jaar geleden had ik een ongeluk dat mijn leven op zijn kop zette. En dat zorgt nu nog steeds voor wat problemen op zijn tijd. Zo verloor ik weer mijn baan. Eigenlijk was dat wel een verkapt hoogtepunt, want wat had ik een rust toen ik thuis kwam te zitten. Er viel letterlijk een last van mijn schouders. Met de leukste collega’s heb ik nog steeds contact, en elk einde is weer een nieuw begin. Op naar mijn nieuwe begin.

Een hond in huis

Ja, Hummer staat inderdaad ook bij mijn hoogtepunten. Maar tegelijkertijd hebben we ook een aantal momenten gehad waarbij we met onze handen in het haar zaten (nou ja, ik dan. Vriendlief heeft geen haar). Onze Hummer is namelijk erg bang aangelegd. Hij heeft iets meegemaakt in zijn korte leventje wat hem redelijk beschadigd heeft. Kleine ruimtes (zoals een bench) vond hij daardoor ook niet tof. Bovendien heeft hij ook stevige verlatingsangst en dat maakte alles niet makkelijker. Dit alles zorgde ervoor dat ons leven even on-hold stond en we constant bezig waren met het regelen van opvang als we eens een afspraak hadden.

Iets te hard zijn voor mezelf

Ik heb best wel veel moeite  met het niet doorslaan in het behalen van mijn doelen. Het afgelopen jaar heb ik dan ook veel te veel tijd besteed aan niet tevreden zijn met de dingen die ik behaalde. Het komende jaar ga ik mijn best doen om me minder druk te maken over dingen waar ik niet tevreden over ben en proberen te focussen op de dingen die wél goed gaan. Een beetje liefde voor mezelf.

Op naar een nieuw jaar

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Zo voelt het wel een beetje. Opnieuw een jaar vol inspiratie voor jouw bruiloft, veel liefde en hard werken aan mijn doelen. Loves 2 Love wenst jou een ontzettend gelukkig nieuwjaar! Zie ik je ook in 2019 weer terug?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.