Loves2Love bestaat 6 maanden: WINACTIE!

Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar vandaag bestaat Loves 2 Love al een half jaar! Precies een half jaar geleden schreef ik dit artikel, waarin ik vertelde dat ik verder ging op een eigen domeinnaam.

Het afgelopen half jaar heb ik élke dag een artikel gepubliceerd, maar sommige werden beter gelezen dan anderen. Om te vieren dat Loves2Love een half jaar bestaat zet ik de 10 beste artikelen op een rijtje én kun jij iets heel leuks winnen.

Win een gave sieradenset

Oké, officieel vier je je verjaardag pas als je één jaar bestaat, maar ik wilde heel graag eens een winactie organiseren. Dit is een prachtig moment natuurlijk. Dus wil jij een hele mooie sieradenset winnen? Doe dan het volgende:

 • Geef Loves2Love wat Facebookliefde en like de pagina
 • Volg me op Instagram
 • Laat hieronder in de reacties even weten dat je bovenstaande stappen hebt voltooid
 • Delen van dit bericht wordt natuurlijk zeer gewaardeerd 😉

12 juli sluit de winactie en zal de winnaar bekend worden gemaakt. Houdt deze pagina en je mailbox dus in de gaten!

10 best gelezen artikelen

Ook zo benieuwd naar de best gelezen artikelen? Ik zet ze voor je op een rijtje, kende jij ze allemaal al?

 1. Trouwen #1 Hoeveel kost een bruiloft?
 2. Review: Een camera kopen bij Kamera Express
 3. Checklist trouwen: met deze tijdlijn sla je niets over
 4. DIY bruiloft bedankjes – zo maak je ze heel makkelijk zelf
 5. Een jaar geleden had ik een ongeluk, en dit is hoe het nu gaat
 6. Trouwen #2 De meest waardeloze cadeaus
 7. Hoe belangrijk is een goede fotograaf op jouw huwelijk?
 8. Dresscode bruiloft: weet jij welke dresscodes er zijn?
 9. Gave trend: ga jij voor een festival bruiloft?
 10. Een low budget bruiloft – do of don’t?

Lieve allemaal, ik wil jullie als lezers heel erg bedanken. Jullie maken het voor mij elke dag opnieuw weer leuk om te schrijven. En jullie hebben me zelfvertrouwen gegeven, door terug te blijven komen naar mijn stukje internet. Ik ben heel trots op dit halve jaar, op naar een heel jaar.

15 gedachten over “Loves2Love bestaat 6 maanden: WINACTIE!

 1. Heey Anne gefeliciteerd! Wat fijn dat het zo goed gaat met je blog 😀 Ik volg je alweer een tijdje en kijk ook geregeld naar al jou bruiloft info! Ik doe graag mee aan je win actie

 2. Gefeliciteerd! Elke stap moet je vieren of het nou een half jaar of 8 jaar is! Ik heb alle stappen uitgevoerd en doe graag mee!

 3. Gefeliciteerd Anne! Wat een consequentie dat je iedere dag iets creatiefs en afwisselends op papier krijgt! Gaaf om te lezen! Ik volg je en doe graag mee met je winactie. liefs Daimy

 4. Gefeliciteerd! Een half jaar is super mooi, en vast een begin van iets nog mooiers! Ik doe graag mee en volg je op Facebook en insta

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.