Makkelijk DIY bedankje: persoonlijke kauwgom

Dit bericht ben ik al een tijdje aan het uitstellen. En waarom? Omdat dit mijn allereerste zélf gemaakte video is. Hier moest ik wel even wat voor overwinnen hoor! Het blijft enorm gek om je eigen gezicht terug te zien, je stem te horen. In deze video laat ik je zien hoe je een makkelijk DIY bedankje voor jouw bruiloft maakt: persoonlijke kauwgom.

Waarom een trouwbedankje?

Bedankjes voor je bruiloft, veel bruidsparen kiezen hiervoor. Om je gasten een leuke herinnering aan jullie trouwdag mee te geven. Die bedankjes komen in allerlei vormen en maten. Zo is het anti-katerwater een bekende, en ken je misschien ook wel de vergeet-me-nietjes. Maar er zijn nog veel meer leuke bedankjes, die je kunt aanschaffen of zelf kunt maken. Wil je geld besparen, dan kun je ervoor kiezen om een makkelijk DIY bedankje zelf te maken. Heb je niet zo veel tijd? Dan zou ik kiezen voor de aanschaf van bedankjes.

Wat heb je nodig?

Wij kochten vroeger altijd de grote verpakkingen met kauwgom, omdat deze er zo hard doorheen ging. Deze kauwgom is niet alleen goedkoop in de aanschaf, maar ook nog eens goed te gebruiken bij dit bedankje. Met een schaar knip je de kauwgom in kleinere stukjes, zodat het bedankje niet te groot wordt. Daarnaast ga je zelf een verpakking maken, daarvoor heb je papier, een printer en lijm nodig. Het logo voor op de verpakking, dat krijg je van mij. Download het logo hieronder.

Dus op een rijtje:

  • Kauwgom
  • Schaar
  • Pen/stift
  • Papier
  • Printer
  • Lijm

Zo maak je het

Knip de kauwgom in stukken, bijvoorbeeld per 4 of per 6. Print de logo’s uit en schrijf daar nog zelf je trouwdatum bij, zodat de kauwgom persoonlijker wordt Als de inkt opgedroogd is kun je beginnen met het uitknippen van de logo’s. Wikkel het papier om de kauwgom heen en lijm vast. Dat is eigenlijk alles wat je hoeft te doen voor dit makkelijke DIY bedankje. Makkelijker kan bijna niet, toch?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.