Mega romantisch aanzoek – tijdlijn met foto’s

Jullie wisten het al, want ik heb al vaker verteld dat ik gek ben op een romantisch aanzoek. En ik vond er weer eentje. Er staan er ook zo ontzettend veel op internet! Wie had verwacht dat mannen zo ontzettend creatief en romantisch kunnen zijn? Of misschien val ik gewoon niet zo op het romantische en creatieve type, dat kan natuurlijk ook nog zo zijn.

Compleet verrast door romantisch aanzoek

Het leukste aan romantische aanzoeken is te zien hoe verrast de dame in kwestie is. En daarna natuurlijk de uit het hart geschreven speech die de man houdt. Alhoewel het ook altijd wel iets schattigs heeft als de man niet uit zijn woorden kan komen vanwege de zenuwen. Kun je toch zien dat ze niet helemaal immuun zijn voor zenuwen 😉

Meer romantische aanzoeken zien?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.