Meghan Markle en Prins Harry gaan trouwen

Prins Harry (33) en Meghan Markle (36) gaan trouwen, dat werd enkele dagen geleden bekend gemaakt. Met de kip op het vuur zakte de prins door een knie. Hij mocht niet eens uitpraten of Meghan zei: ‘Mag ik al ja zeggen?’.

Het huwelijk is heilig

Nog niet eens zo heel lang geleden had een huwelijk als dit geen goedkeuring gekregen van de koningin. Voor de Britse koningin is het huwelijk heilig en omdat Meghan Markle al eens getrouwd is zou een huwelijk met prins Harry er vroeger niet in gezeten hebben. Dat het paar het zegen heeft van zowel de koningin als de kerk, betekent dat er een modernisering aan de gang is binnen het Britse Koningshuis.

Het paar mag zelfs in Westminster Abbey trouwen van the Church of England, dit is de plaats waar royals traditioneel trouwen. Het paar gaat waarschijnlijk volgend jaar mei trouwen. En ik denk graag vast mee:

Trouwjurk

Meghan heeft een prachtig figuur en elke trouwjurk zal haar prachtig staan. Maar waarschijnlijk zal de jurk wel in de stijl van het Britse koningshuis zijn: bescheiden en klassiek. Zoals de volgende jurken.

Trouwjurken trends in 2017
Fotocredits: Barcelona Bridal Fashion Week

 

Trouwjurken trends in 2017
Credits: Barcelona Bridal Fashion Week

 

Fotocredits: Barcelona Bridal Fashion Week

Bruiloftsdiner

Waarschijnlijk is er op het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle geen ruimte voor een donutwall of cupcakes, maar zullen zij eerder kiezen voor een traditionele bruidstaart. De vraag is of zij kiezen voor een klassieke, of een moderne bruidstaart. Zo is momenteel de ‘naked cake’ een geliefde bruidstaart, maar misschien gaat het paar liever voor een taart met fondant.

weddingcake
Naked cake

 

Klassieke bruidstaart

Aankleding Westminster Abbey

Bij een bruiloft hoort een mooie aankleding van de locatie. Althans, dat vind ik. Bijvoorbeeld het gangpad dat versiert is met gipskruid, of lantaarntjes. Grote lichtgevende letters of ballonnen (alhoewel dat misschien niet bij het koninklijk paar past). Alles kan en alles mag.

prins harry en meghan markle

prins harry en meghan markle
In ieder geval wens ik het koninklijk paar veel plezier met het plannen van hun bruiloft.

2 gedachten over “Meghan Markle en Prins Harry gaan trouwen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.