Mislukte huwelijksaanzoeken – deel 2

Wat een heerlijk weer is het toch! Tijd om naar buiten te gaan en te genieten. De afgelopen dagen heb ik niet anders gedaan, ik ging richting Antwerpen en genoot van winkelen, wijntjes en terrasjes. Samen met mijn moeder (met wie ik wel heel veel samen doe haha), ging ik naar Sint Niklaas, vlak bij Antwerpen. Hier zit een enorm shopping center, waar je een goede dag kunt doorbrengen. Een aanrader dus! En naast de bekende winkels die we in Nederland hebben, kwam ik er ook een paar minder bekende winkels tegen. Met héle leuke spulletjes.

Helaas is het vandaag weer tijd om te werken, want ook dat moet gebeuren. Gelukkig blijft het de hele week nog lekker weer, zodat we misschien later deze week wel kunnen BBQ’en. Geniet jij net zo van dit weer?

Mislukte huwelijksaanzoeken

Maar daar wilde ik het vandaag helemaal niet met jullie over hebben. Kort geleden deelde ik een video met jullie waarin een aantal huwelijksaanzoeken niet gingen zoals gepland. En alhoewel romantische aanzoeken ontzettend leuk zijn om te kijken, heb ik hier ook wel een nieuwe hobby in gevonden hoor! Mislukte huwelijksaanzoeken, hoe zielig ook, zijn een goed tijdverdrijf.

Vandaag een paar ring-fails. Want je vriendin ten huwelijk vragen op een aparte plek is leuk, totdat je de ring laat vallen en hem niet zo makkelijk terugvindt.

Geniet van deze mislukte huwelijksaanzoeken!

2 gedachten over “Mislukte huwelijksaanzoeken – deel 2

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.