7 keer de mooiste verlovingsringen

Ik heb een vrij dure smaak in ringen. En alle andere sieraden. Misschien is dat wel de reden dat vriendlief me nog niet gevraagd heeft 😉 . Al jaren geleden ben ik begonnen met het maken van een Pinterest bord gericht op verlovingsringen. Voor als mijn toekomstige vriend ooit op zoek moest naar wat voor soort sieraden ik mooi vond. Dan zou hij weten wat mijn stijl was. Had ik niet hoeven doen, maar het levert zeker weer mooi materiaal op voor Loves 2 Love.

Gouden ringen

Ik ben fan van gouden ringen. Sowieso van gouden sieraden, ik weet niet wat dat is maar het past gewoon bij mij. Vriendlief is er vast minder blij mee, want alle sieraden die ik uitzoek zijn dan ook meteen een stukje prijziger. Zo kreeg ik eens op mijn verjaardag een gouden bedeltje voor aan mijn armband van hem. Volgens mij hadden we allebei zoiets van: ‘Hoe kan zoiets kleins zo duur zijn?’.
verlovingsringen verlovingsringen verlovingsringen verlovingsringen

Verlovingsringen met een grote steen

‘Hoeveel karaat is ‘ie?’ is een vraag die je in films regelmatig voorbij ziet komen. Hoe groter, hoe beter denken ze daar vaak. Ik ben het daar niet helemaal mee eens, ik vind ringen met een klein steentje ook prachtig. Maar sommige ringen zijn gewoon zo mooi, mét een grote steen. Dan kan ik niet anders dan ze even pinnen.
verlovingsringen verlovingsringen verlovingsringen

 

Wat voor ring zou jij kiezen? Ben je team ‘grote ring’ of team ‘kleine ring’?

 

2 gedachten over “7 keer de mooiste verlovingsringen

  1. Ik ben team kleine ring! Ik draag al niet veel sieraden, dus een grote ring zou ook niet bij me passen. Vind het wel heel mooi, dat wel! Vind bijvoorbeeld de middelste ring in de onderste rij prachtig!

    1. Ik ben inderdaad ook van de kleine ringen, omdat groot me gewoon niet staat. Op een plaatje is het prachtig, bij mij niet hahaha

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.