My Pinterest Favorites #7 – Bohemian wedding

Ik ga de Pinterest favorites in een nieuw jasje gieten, en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Vandaag alles over de Bohemian wedding. Denk aan kleurige linten, bloemen in je haar en een festival stijl. Maar natuurlijk bepaal jij uiteindelijk wat typisch Bohemian is.

Bohemian trouwjurk

Bij een mooie bruiloft hoort een mooie jurk. Wil jij trouwen in boho stijl, kies dan voor veel kant, zwierige jurken en een hoge neklijn. Ook oudroze doet het goed in de boho stijl!

bohemian wedding
Bron: Wedding forward

En bij zo’n mooie jurk horen ook bloemen in je haar!

bohemian wedding
Bron: Graces loves lace

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om bloemen te verwerken in je hairdo. Een andere vraag daarbij is of je echte bloemen of kunstbloemen wilt gebruiken. Hier in ieder geval wat inspiratie om bloemen in je haar te verwerken!

bohemian wedding
Bron: The 36th avenue

Aankleding van je bohemian wedding

Bij een boho wedding denk ik aan een buiten bruiloft, romantische lampjes, glitters, houten versiering, dromenvangers (die je overigens heel makkelijk zelf kunt maken!) en ga zo maar door. Natuurlijk kun je een bruiloft stylen zoals jij dat wilt, maar een beetje inspiratie is nooit weg!

bohemian wedding
Bron: Artfully wed

In Nederland is het niet altijd even lekker weer, kies daarom voor de zekerheid voor een tent. Deze kun je ook helemaal in bohemian stijl versieren. Compleet met lampjes en grote doeken.

bohemian wedding
Bron: Cute wedding ideas

Zorg voor genoeg zitplekken voor je gasten. Dat kan op verschillende manieren. Creëer bijvoorbeeld hoekjes met tapijt en zitzakken. Je kunt hier zelfs nog een waterpijp neerzetten, om helemaal in bohemian en festival stijl te blijven.

bohemian wedding
Bron: Modcloth

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Neem dan ook vooral eens een kijkje op mijn Pinterest pagina!

4 gedachten over “My Pinterest Favorites #7 – Bohemian wedding

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.