De mooiste weddingcake en donut walls

De weddingcake. Voor de één een heel belangrijk onderdeel van de bruiloft, de ander slaat hem over. In de vorm van een taart, cupcakes, of liever een donut wall. Het kan allemaal, maar hoe kies je dat? Met behulp van een beetje (veel) inspiratie natuurlijk!

Naked cake

Bruidstaarten komen in allerlei verschillende soorten en maten. Vroeger zag je vaak een grote taart met fondant, die chique versierd was. Tegenwoordig is de naked cake erg hip, een taart waarbij je de verschillende lagen goed kunt zien. Niet alle bakkers zijn even blij met dit soort taarten, omdat je er minder mogelijkheden in hebt qua smaak, heb ik me laten vertellen.

weddingcake
Bron: Ruffled

 

weddingcake
Bron: Style Me Pretty

Weddingcake: cupcakes

Het landschap in trouwtaarten verandert, en men kiest steeds vaker voor cupcakes in plaats van een taart. Dat dat ook heel erg feestelijk kan zijn bewijzen de volgende foto’s zeker!

Een voordeel wanneer je kiest voor cupcakes is dat je deze in verschillende smaken kunt nemen, terwijl een taart maar één smaak (of soms twee) heeft. Bovendien zijn ze ook leuk te versieren en op allerlei manieren neer te zetten op je bruiloft.

weddingcake
Bron: Elegant Wedding Invites

 

weddingcake
Bron: Wedding Forward

 

weddingcake
Bron: Weddingwire

Nieuwe trend: donut wall

Misschien nog net iets nieuwer dan de naked cake trend is de die van de donut wall. In plaats van taart of cupcakes kies je voor donuts op je bruiloft. Wie heeft er een weddingcake nodig, als er donuts zijn?

De donut wall kun je op verschillende manieren aankleden, en is niet alleen te zien op bruiloften. Deze maakt hier echter wel een snelle opkomst, en ik snap waarom. Wat ziet dat er gaaf uit!

weddingcake
Bron: Boredpanda

 

Wat voor bruidstaart kies jij? Ga je voor een hippe donut, of toch voor een old fashioned weddingcake?

2 gedachten over “De mooiste weddingcake en donut walls

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.