De favoriete trouwjurken van Loves 2 Love’s Anne

Via Pinterest kom ik de mooiste jurken tegen die ik met liefde pin op mijn verschillende trouw-gerelateerde borden. Maar ook buiten Pinterest deel ik graag mijn favoriete trouwjurken met jullie. Spoiler alert: het zijn allemaal totaal verschillende jurken!

Lees ook: Leuke trouw-weetjes, wist jij dit al? #1

trouwjurken
Bron: Pinterest

Romantische jurken

Ik vertelde net al dat ik gek ben op (bijna) alle trouwjurken, maar dit soort romantische jurken met spaghettibandjes en tule kunnen zeker op mijn aandacht rekenen. De verschillende stoffen die gebruikt worden voor trouwjurken zorgen voor compleet andere jurken. Een jurk met spaghettibandjes van satijn of zijde geeft weer een hele andere look and feel dan deze jurk. Zeker 1 van mijn favoriete trouwjurken.

trouwjurken
Bron: Pinterest

Groot en opvallend

Oké, hier houd ik dus echt van. Niet om zelf te dragen, ik moet er niet aan denken. Maar wat een plaatje. Een jurk met een hele wijd uitstaande rok ziet er echt prachtig uit, maar praktisch als ik ben denk ik dan ook meteen: hoe doe je dat de hele dag? Als je de auto in moet (wat niet past), als je naar het toilet moet (de hele jurk uit?) en hoe wil je die eerste dans doen als je armen niet lang genoeg zijn om bij je partner te komen? En toch pin ik dit soort jurken steeds weer, want wat zijn ze mooi!

trouwjurken
Bron: Pinterest

Subtiel

Het leuke aan zo bezig zijn met bruiloften is dat je alle soorten jurken ziet. Vroeger had ik een redelijk vastomlijnd idee van de jurk die ik wilde dragen als het ooit zo ver was. Inmiddels is dat niet meer zo. En het leuke daaraan vind ik dat mijn omgeving dus, ondanks mijn herhaaldelijke trouwgerelateerde artikelen, niet weet wat ik graag zou willen dragen. Tenminste, dat hoop ik dan maar weer.

Deze jurk vind ik prachtig omdat hij zo subtiel is. Niet te veel poespas, geen grote ‘poofy’ rok maar wel een echte trouwjurk.

trouwjurken
Bron: Pinterest

Trouwjurken met mouwen

Vroeger zag je ze heel veel, trouwjurken met mouwen. En nu maken ze een comeback, en wat voor één. Als de jurk precies goed past ziet een mouwtje er echt prachtig uit. Vooral als je er dan een open rug bij hebt zoals op de afbeelding hierboven.

trouwjurken
Bron: Pinterest

Trouwen in het zwart

Steeds vaker zie je bruidjes in een gekleurde jurk. En ja, ook in het zwart. Alhoewel zwart in Nederland ook een kleur is die veel bij begrafenissen wordt gezien kan een zwarte trouwjurk ook heel erg mooi zijn.

trouwjurken
Bron: Pinterest

Zonder tierlantijntjes

De meeste jurken die ik tegenkom op mijn Pinterestborden hebben veel kant, tule en andere tierlantijntjes. Toch vind ik een simpele jurk zonder glitters, bloemetjes, en tierlantijntjes in het algemeen ook wel wat hebben. Favoriete trouwjurken kiezen is zo dus wel heel lastig. Welke jurk heeft jouw voorkeur?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.