Naamlabels op je bruiloft die je alleen nog maar in hoeft te vullen!

Het is weer zondag, en op zondag geef ik graag dingen weg. Dit keer geen printable die door mij gemaakt is, maar door Janneke die haar eigen Etsy shop heeft. Met deze mooie naamlabels op je bruiloft, die je alleen nog maar hoeft in te vullen en af te drukken, steel jij de show.

Naamlabels op je bruiloft?

Labels kun je op allerlei verschillende manieren gebruiken. Aan je bedankjes, voor het gastenboek en bij het diner. De naamlabels die je vandaag kunt downloaden, kun je plaatsen bij bijvoorbeeld de servetten, het bestek of op een andere manier. Dat laat ik graag aan jou over!

DIY labels

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het maken van labels. Maar dat kost vaak veel tijd, en het resultaat is niet altijd wat je zelf voor ogen had. Daarom kun je het soms beter over laten aan een professional.

Janneke is pas begonnen met het maken van printables en vindt dit ontzettend leuk om te doen. ‘Het idee ontstond toen er een dame binnenliep bij de copyshop waar ik werkte. Ze had een prachtig pdf bestand ontworpen voor haar bruiloft, maar had geen idee hoe ze dat het beste kon printen. Het met zorg gemaakte bestand en het feit dat ze verder geen technische kennis had paste niet bij elkaar, dus ik vroeg haar hoe ze het bestand had gemaakt. Er ging een wereld voor me open!’

Je bruiloft speciaal maken

Jullie dag is de mooiste dag ooit, en die wil je graag zo speciaal mogelijk maken. Dat doe je door alle details te laten kloppen. Zoals bijvoorbeeld door mooie naamlabels op je bruiloft. Wat ga jij doen om jullie dag net even iets meer bijzonder te maken?

Zo pas je de naamlabels aan

Download via het onderstaande linkje de printable naamlabels voor op je bruiloft en pas in het document de namen aan door erop te klikken en de juiste naam in te typen. Print vervolgens het bestand op papier van jouw keuze (mijn advies is om voor wat steviger papier te gaan) en knip of snijdt uit. Vergeet ook niet even de Etsy shop van Janneke te checken voor andere leuke printables!

Download de printable naamkaartjes

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.