Nog eens 5 bloggers die ik volg

Inmiddels al weer ruim meer dan een jaar geleden schreef ik een artikel over de bloggers die ik volgde, vanwege de 30 day blog challenge waar ik aan deelnam. Afgelopen week kwam ik het artikel toevallig weer tegen tijdens mijn tocht om mijn blog meer SEO-proof te maken. En toen vond ik het tijd om hier eens een nieuw artikel aan te wijden!

Ruim een jaar verder ben ik namelijk ook een hele hoop nieuwe bloggers gaan volgen, dus het lijstje mocht wel eens aangevuld worden. Benieuwd welke super leuke, gave en lieve bloggers ik volg? Lees dan snel verder.

Wie volgde ik vorige keer al?

De bloggers die ik vorige keer noemde volg ik nu nog steeds. Zoals bijvoorbeeld Teni van Fitbeauty, Nina van Simplynspecial en Leonie van Sugarframe. Zowel Aneta als Tarinda hebben inmiddels een andere website, die ik ook nog steeds volg. Bovendien heb ik Aneta in juni voor het eerst in het echt gezien. Zo grappig, je ziet iemand voor de eerste keer maar zo voelt het helemaal niet als je elkaar online al volgt. Het hele artikel lezen?

bloggers

5 bloggers kiezen

Ik volg op het moment veel meer dan 5 bloggers, dus het is heel lastig om er 5 te kiezen. Bovendien zijn er vast nog een hele hoop interessante bloggers die ik niet ken. De bloggers die de lijst nét niet hebben gehaald maar die zeker een eervolle vermelding waard zijn:

Mariëlle van Me-licious

Deze dame ken ik inmiddels al iets langer. We leerden elkaar kennen tijdens een blogger meetup en hielden contact. In juni gingen we allebei naar het Blogger By Nature event en daar bleven we zelfs op de parkeerplaats nog staan praten omdat we zo veel te vertellen hadden. Daar besloten we ook dat we toch wel heel graag weer een blogger meetup wilden meemaken en dat we die wel wilden organiseren. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest en die was LEUK! Mariëlle staat er altijd voor open om kennis te delen of om gewoon gezellig te kletsen. Topwijf dus! Bovendien schrijft ze erg leuk en heb ik als absolute beauty nitwit heel veel aan haar website.

Evelyne van TravelGloss (en Buttercupsisters)

Evelyne is ooit begonnen met het organiseren van blogger meetups en daar ken ik haar dan ook van. Bovendien is ze een bezig bijtje en zoekt ze altijd haar eigen grenzen op, zodat ze die kan verleggen. Wat heb ik een respect voor je Evelyne! Niet alleen heeft ze 2 blogs, ze is ook nog eens erg actief in Amersfoort waar ze food-tours organiseert én ze organiseert samen met Mariëlle en mij bloggerlunches. Zeker iemand om in de gaten te houden dus.

Als ik op zoek ben naar een beetje reisinspiratie kan ik terecht op haar blog TravelGloss en op Buttercupsisters lees ik alles over een vega(n) lifestyle en persoonlijke groei.

Johanne van Pinch of Jo

Per ongeluk struikelde ik over de blog van Johanne, dertiger die lang niet altijd weet wat ze wil. En ik mag dan nog geen dertiger zijn, maar haar artikelen spreken me elke keer opnieuw aan. Bovendien blogt ze in het Engels en Nederlands, en in het Engels bloggen is iets wat ook op mijn to do lijstje staat. Een blog om in de gaten te houden dus.

Eke van Ekebrouwer.nl

Bloggen, vloggen, Eke doet het allemaal. En wat doet ze dat op een leuke manier! Regelmatig zit ik met een grote glimlach achter mijn computer omdat ze weer een hilarisch stuk heeft geschreven. Tijdens de laatste bloggerlunch zag ik haar dan eindelijk eens in het echt, en guess what: ze is in het echt net zo leuk als online. Zeker een blog om te volgen dus!

10 gedachten over “Nog eens 5 bloggers die ik volg

    1. Hee naamgenoot! Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken, helemaal niet erg dat safari het verkeerd aanvulde 😉 bedankt voor je lieve compliment!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.