Gaat Loves2Love stoppen? Op zoek naar de juiste frequentie

Misschien is het je al opgevallen, misschien had je nog helemaal niets gemerkt. Vorige week zijn er 5 artikelen online gekomen, in plaats van de 7 die jullie van me gewend zijn. Dat heeft een reden.

Het is op

Nee, niet de artikelen! Inspiratie heb ik nog meer dan zat. Alleen mijn energie is op. Ik ben nu een maand aan het werk als marketing & communicatie medewerker en dat is supergaaf, maar kost ook veel energie. En laten we eerlijk wezen, voor een gezond iemand is het al moeilijk als je aan een nieuwe baan begint. Laat staan voor iemand die dat niet is.

artikelen

‘Je went er wel aan’

Overal om me heen hoor ik mensen zeggen dat ik er wel aan zal wennen. Dat het even tijd nodig heeft. En dat realiseer ik me heel goed, alleen realiseren die mensen zich denk ik niet dat die tijd bij mij een stukje langer is. En dat het nu wel heel erg zwaar is.

Maar goed, om mezelf te beschermen heb ik dus even heel hard aan de rem getrokken. Mijn sociale leven moet even tijdelijk wijken. Feestjes? Alleen als ik weer naar huis kan wanneer het niet gaat. Doordeweeks niets, want als ik niet op tijd in bed lig red ik het einde van de week niet. Sporten nog een enkele keer, alhoewel ik er daarna meestal spijt van heb. En dus ook minder bloggen.

Met pijn in mijn hart

Dat er afgelopen week twee artikelen minder verschenen ging dus ook niet zonder slag of stoot. Wat vond ik het moeilijk om maandagavond toch niet nog even heel snel een artikel te schrijven voor de dinsdag. En ook later in de week dacht ik steeds: ‘zal ik niet toch even een artikel plaatsen?’ Tegelijkertijd voelde het als een last die verdween. En dat mag het bloggen niet worden, een last.

Hoe vaak ik nu ga bloggen weet ik nog niet precies. Mijn schema zal weer omgegooid moeten worden, en dat is een kwestie van even kijken hoe het gaat. Wanneer ik te veel pijn heb zal ik niet schrijven, maar ik streef ernaar om nooit twee dagen achter elkaar niets te plaatsen.

Blijf dus vooral lezen!

Dus nee, ik ga niet stoppen. Ik ben nog steeds gek van bruiloften en alles wat daarmee samenhangt. En als ik ooit weer wél energie heb ga ik zeker weer terug naar 7 dagen per week. Maar voor nu moet ik even voor mezelf kiezen.

13 gedachten over “Gaat Loves2Love stoppen? Op zoek naar de juiste frequentie

  1. Weet je wel dat het een flinke prestatie is om zoveel te bloggen naast een baan? Ik vind het knap en helemaal niet raar dat je naar 5 bent gegaan. Denk aan jezelf! ?

  2. Goed dat je voor jezelf kiest. Uiteindelijk komt het goed ! Je bent al zo ver gekomen. Voor mij ben je een kanjer ! ♡

  3. Heel begrijpelijk dat je een keuze moet maken, ook al is dat niet altijd de leukste keuze! En inderdaad bloggen kost veel tijd en als je dan ook nog een ‘normale’ baan hebt, wordt het wel heel veel om zeven artikelen online te zetten. Heel veel succes met alles!

  4. Vond het al knap dat je dagelijks blogde (fulltime werken of niet), maar vijf vind ik nog steeds megaknap. En heel logisch dat je nu voor jezelf kiest. Bloggen moet leuk blijven, je doet het immers ook voor jezelf! Succes en doe lekker rustig aan! X

  5. Lekker de tijd nemen om te wennen, ‘ineens’ fulltime werken is echt niet niets. En vooral je draai weer vinden met alles 🙂 Het was me nog niet opgevallen dat je minder blogde! (maar ik heb dan ook zelf geen tijd om dagelijks alles bij te lezen, en daar ben ik vast niet de enige in :))

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.