Persoonlijk - een kijkje in mijn leven | Loves 2 Love

Persoonlijk

Naast schrijven over trouwen en alles wat daarmee te maken heeft deel ik ook graag een kijkje in mijn leven met jullie. Ik vertel je over wat ik allemaal meemaak en hoe ik over onderwerpen denk. Zo zie je maar: er zit écht een persoon achter Loves 2 Love.

Daily life

Eind 2018 hakte ik de knoop door. Ik wilde ondernemen. Dat deed ik eigenlijk al naast mijn baan, maar nu wilde ik me in het diepe storten. Ook als ondernemer zit ik niet stil. Ik houd me bezig met schrijven voor Loves 2 Love, organiseer samen met Evelyne workshops voor BlogBosses en ben daarnaast in te huren als tekstschrijver, content marketeer en spreker via ClaasenCommunicatie. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar een feestje met mijn wederhelft, die naast zijn fulltime baan ook DJ is. Alhoewel ik er ook enorm van kan genieten om op de bank te knuffelen met de hond. Over al deze leuke (en soms ook minder leuke) dingen lees je in deze categorie.

Na het ongeluk


In februari 2016 had ik een ongeluk, waarbij ik met mijn fiets op de motorkap van een auto belandde. De bestuurder had mij over het hoofd gezien en daarom geen voorrang verleend. Ik belandde in het ziekenhuis waar ik verschillende scans, tests en een hele hoop hechtingen kreeg. In de afgelopen paar jaar heb ik zeker 150 hechtingen uit mijn lichaam laten verwijderen en dankzij een fikse hersenschudding en whiplash ervaar ik nog steeds veel problemen in het dagelijks leven. In deze categorie deel ik mijn gedachten en frustraties over alles wat er gebeurd is.


Recepten


Zo af en toe krijg ik de kriebels en heb ik zin om lekker te koken en te bakken. Die recepten deel ik dan heel graag met jullie! Ik ben geen echte keukenprinses (vind ik zelf), maar toch heb ik soms wel recepten die het waard zijn om te delen. Dat doe ik dan ook in deze persoonlijke categorie.

Week in foto’s


Een echt kijkje in mijn leven krijg je met de week in foto’s. Een dagboek gevuld met foto’s. Van alle feestjes, weekendjes weg en andere leuke dingen die ik doe. Want hé, een blog is ook een beetje een dagboek!