Printable photobooth props voor bruid en bruidegom

Het is weer zondag en dus tijd voor printable sunday! Dit keer heb ik een aantal photobooth props voor zowel de bruid als de bruidegom in de aanbieding. Kies je voor een photobooth op je bruiloft, dan is het extra leuk om deze aan te kleden met een aantal leuke props. Kies bijvoorbeeld voor gekke pruiken, rare hoedjes en grappige bordjes met teksten.

Lees ook: Naamlabels op je bruiloft die je alleen nog maar in hoeft te vullen!

Photobooth props DIY

Download onderstaande afbeelding en print deze uit. Ben je op zoek naar nog meer verschillende props? Houdt dan Loves 2 Love in de gaten, hier zullen er nog meer verschijnen.

Benodigdheden:

  • Karton
  • Lijm
  • Schaar
  • Prikker/stokje

Als je de afbeelding hieronder hebt afgedrukt kun je deze op een kartonnetje plakken. Dat zorgt ervoor dat de props wat steviger zijn en langer mooi blijven. Jullie en jullie gasten zullen waarschijnlijk wel een drankje doen op jullie bruiloft, en dat kan er soms voor zorgen dat men niet meer zo voorzichtig omgaat met spullen. Als het materiaal dan tegen een stootje kan is dat wel fijn.

Knip vervolgens de afbeeldingen uit en lijm deze vast aan stokjes, zodat je ze goed omhoog kunt houden.

Een gastenboek vol foto’s

Nog op zoek naar een origineel idee voor een gastenboek? Laat je gasten foto’s maken in de photobooth en laat ze deze foto’s met een boodschap opplakken in jullie gastenboek. De meeste photobooths printen twee setjes foto’s uit, waardoor je gasten toch ook een eigen setje kunnen houden. Plezier verzekerd!

photobooth props

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.