Printable sunday – gratis save the date printable

Ik ben gek op het weggeven van dingen, dat is 1 van de redenen dat ik het organiseren van winacties zo leuk vind. Daarom heb ik deze nieuwe rubriek in het leven geroepen. Tijdens printable sunday krijg jij van mij een gave printable cadeau, die je heel makkelijk kunt downloaden.

Lees ook: Zorg dat iedereen een zitplaats vindt met deze gratis printable

Save the date

Steeds vaker zie je ook in Nederland bruidsparen die gebruik maken van een save the date. Zeker als jullie in of rond een vakantie gaan trouwen is het fijn om ruim van tevoren aan te geven dat men de agenda leeg moet houden.

Maar een save the date betekent ook weer meer nadenken, meer kosten en meer regelwerk. Een kaartje laten ontwerpen, of een kant en klaar kaartje? Alle namen en adressen moeten een stuk sneller verzameld zijn en afhankelijk van je wensen kunnen de kosten voor een save the date ook aardig oplopen.

Gratis printable: save the date

Om je een beetje op weg te helpen geef ik je vandaag met liefde een gratis save the date printable. Download de afbeelding en druk hem af op A4. Vouw deze vervolgens dubbel en lijm vast en je hebt een super gave save the date. Het enige wat je dan nog hoeft te regelen zijn postzegels. En de adressen van je gasten natuurlijk. Veel succes!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.