Printable tafelkaartjes voor jullie diner

Ben jij nog op zoek naar mooie tafelkaartjes voor jullie diner? Zoek dan niet verder, want ik heb een stel mooie printable tafelkaartjes voor jullie gemaakt!

Lees ook: Zo maak je een goede save the date (+ gratis printable)

Printable tafelkaartjes

Heb je bij het diner zo veel moeite gedaan om je gasten in te delen aan verschillende tafels, dan is het ook handig dat je gasten weten aan welke tafel ze zitten. Het liefst ook nog op een leuke manier. Daarvoor zijn deze printable tafelkaartjes perfect!

Tafelkaartjes in je thema

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de tafelkaartjes. Bijvoorbeeld in de kleuren van jouw thema. Daarnaast kun je leuke manieren bedenken om de kaartjes neer te zetten. Ga je voor een herfstbruiloft? Zet de kaartjes dan bijvoorbeeld in dennenappels. Andere opties zijn:

  • Kurk
  • Hang het kaartje aan het menu
  • Zet het kaartje dubbelgevouwen neer
  • Maak vast aan peper en/of zout

Geen tafelschikking?

Als je ervoor hebt gekozen om geen verplichte tafelschikking te maken, maar om mensen zelf te laten kiezen waar ze willen zitten, kun je deze tafelkaartjes alsnog gebruiken. Voor het rondlopend personeel is het namelijk wel makkelijk om te weten waar ze de drankjes moeten brengen. Bovendien is het een mooie persoonlijke touch op jullie bruiloft.

Download de printable tafelkaartjes hieronder, knip uit en plaats in de houder van jouw keuze.

printable tafelkaartjes

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.