Recept: Tomaat-mozzarella pastasalade

Kort geleden kwam ik weer een heerlijk uitziend recept tegen op pinterest (waar anders!), dat ik echt moest proberen. Aangezien ik voortaan op maandagen om 19.00 uur in de sportschool sta om los te gaan bij de Zumba klas wilde ik niet te zwaar dineren. Deze pastasalade was dan ook perfect! Hij kan ook gegeten worden als lunch, het is maar net wat je wilt. Ik kreeg deze hoeveelheid niet in mijn eentje op, maar iemand met een normale honger waarschijnlijk wel!

Ingrediënten:

  • 100 gram fusilli (penne, macaroni, spaghetti. Het kan allemaal. Ik heb fusilli gebruikt)
  • 150 gram bolletjes mozarella
  • 1 doosje snoeptomaatjes
  • Twee handjes verse spinazie (eventueel wat kleiner gesneden)
  • Gedroogde basilicum
  • Zout
  • Balsamico azijn

Bereiding:

Zet water op om de pasta te koken en gooi ondertussen (of leg) de tomaatjes in een ovenschaal. Doe deze tien minuten in de oven op 200 graden. Gooi de mozarella en verse spinazie vast in een schaal en voeg hier wanneer klaar de pasta en tomaatjes aan toe. Besprenkel dit met balsamico azijn, zout en gedroogde basilicum en meng goed. En dan: genieten maar. Makkelijk, snel en heerlijk!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.