Sounds of Love trouwbeurs, prachtige jurken en VIP-tickets

Al enkele keren zag ik er iets over voorbij komen via Facebook: de Sounds of Love trouwbeurs. Dus vroeg ik snel of mijn schoonzusje (die een aanstaand bruidje is) mee wilde en zo geschiedde. We zagen veel leveranciers, vulden winacties in en zagen een modeshow met prachtige bruidsjurken. Ik vertel je alles over de Sounds of Love trouwbeurs.

Locatie van de beurs

De beurs vond plaats in de Traverse, een restaurant en zalencentrum in Helmond. Nou ben ik wel eens in Helmond geweest, maar deze locatie kende ik nog niet. Bij aankomst bleek de locatie midden in het centrum te liggen, wat een groot voordeel kan zijn. Wij hebben de auto op de eerste parkeerplaats neergezet die we tegenkwamen, maar dat was wel in het betaald parkeren gedeelte. Ik heb niet gezien of er ook parkeerplaatsen waren bij de locatie zelf, en of deze dan wel gratis waren. Ik vermoed van niet.

sounds of love trouwbeurs

VIP-tickets

Wij kozen voor VIP-tickets à €17,50. Hierbij maakte je kans op €500,- korting bij aankoop van een trouwjurk bij Koonings, kreeg je een gratis consumptie, lunch en VIP-plaatsen bij de Modeshow van Koonings. We hebben er echt geen moment spijt van gehad. Bij binnenkomst kregen we een hele stapel aan vouchers mee, voor alle onderdelen die dag. Bovendien hadden we ook nog eens recht op een gratis kousenband van Koonings.

De beursvloer

Bij binnenkomst blijkt het nog vrij rustig te zijn op de beursvloer. Fijn, want wij houden niet zo van drukte. Meteen krijgen we allebei een goedgevulde goodiebag in onze handen gedrukt, ook heel fijn om daar alle andere foldertjes die je ontvangt in te kunnen doen. Daarna beginnen we aan ons rondje langs de leveranciers en proberen overal een praatje te maken. We zien DJ’s, juweliers, stylisten, fotografen en nog veel meer. Het leuke is dat ik zelfs wat bekenden zie, zoals Annemarie van AnnMarriage en Hannelore, organisator van Sounds of Love en professioneel zangeres.

sounds of love trouwbeurs

Tijd voor de lunch

Als we nog niet eens een half rondje hebben gemaakt is het tijd voor de lunch, en daar zeggen we geen nee tegen! We zoeken een plekje in het restaurant en krijgen een heerlijke lunch voorgeschoteld. Zo veel zelfs, dat we het niet allemaal op krijgen. De lunch bevat onder andere een soepje, een warm broodje, een snack, broodjes en beleg en yoghurt met fruit. Ik geef eerlijk toe dat we niet alles op krijgen.

Modeshow

Voor we het weten is het tijd voor de modeshow en sluiten we aan in de rij voor de deuren. Het is vrij druk, maar wij maken ons geen zorgen want we hebben VIP-plekken. Bij binnenkomst blijkt dat de voorste rij voor ons gereserveerd is en dat vinden we natuurlijk super tof. De show van Koonings is er 1 vol bekende gezichten, maar pas later bedenk ik me dat veel van de modellen onderdeel zijn van het programma Say yes to the dress Benelux.

Wat een prachtige jurken dragen ze. Het kleine bruidsmeisje steelt ook de show, wat een dotje. Na de show ontvangen we nog een hele stapel folders met jurken en dergelijke van Koonings en dan maken wij langzaam aanstalten om naar huis te gaan.

Een beurs die je gezien moet hebben

Wij hebben ontzettend genoten van de Sounds of Love trouwbeurs en ik raad je zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen. Volgens mij moet je daar alleen wel mee wachten tot het einde van dit jaar/begin volgend jaar. Het trouwbeurzenseizoen is nu net weer zo’n beetje afgelopen.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.