Een rock & roll bruiloft, zo doe je dat

Waar denk jij aan bij een rock & roll bruiloft? Ik denk aan motoren, felle kleurtjes, jukeboxen en vintage jurken. Een bruiloft met als thema rock & roll, hoe organiseer je dat nou? Thema bruiloften kunnen erg leuk zijn en komen in allerlei maten en vormen. Dit keer dus meer over de rock & roll bruiloft, zodat jij straks precies weet wat jij op je bruiloft wilt!

Een rock & roll bruiloft organiseren

Als je beslist hebt dat je een thema bruiloft wilt organiseren, dan is het belangrijk om een thema te kiezen dat dicht bij jou ligt. Doe je dat niet, dan heb je kans dat het thema net niet helemaal overkomt op je gasten. En dat zou zonde zijn. Natuurlijk kun je ook een weddingplanner inschakelen die ervaring heeft met themabruiloften.

rock & roll bruiloft
Credits: Marco Roeling – Photo 75

Kies de juiste locatie

Een rock & roll bruiloft begint al bij de locatie. Ga bijvoorbeeld voor een grote tent, die je in kunt richten zoals jij wilt. Met een jukebox, tafels met ruitjeskleed en vaasjes met bloemen in vrolijke kleuren, om maar wat te noemen. ‘s Avonds een band die al jullie favoriete nummers speelt, zodat jullie los kunnen op de dansvloer.

Het kiezen van een jurk

In zekere zin heb je misschien nog wel meer ruimte bij het kiezen van een jurk. Je hoeft immers niet voor de witte jurk te gaan, maar zou ook voor iets heel anders kunnen gaan. Wat rock & roll is bepaal je zelf, maar denk bijvoorbeeld eens aan een wat kortere jurk en ga voor een birdcage in plaats van een traditionele sluier.

rock & roll bruiloft
Credits: Marco Roeling – Photo 75

Bruidsmeisjes

Als je bruidsmeisjes niet van de rock & roll stijl houden, zullen ze waarschijnlijk niet zo blij zijn met jouw keuze voor bruidsmeisjesjurken. Maar, dan hadden ze maar geen bruidsmeisje moeten worden! Denk hier: vrolijke kleuren, bloemen in het haar of grote sieraden.

Danslessen

Ben jij van plan om op jullie trouwdag een eerste dans te doen? Hoe leuk is het dan om deze aan te passen naar de rock & roll stijl? Neem een paar danslessen en laat je helemaal gaan op de dansvloer. Ook leuk voor al die oude ooms en tantes die waarschijnlijk vroeger heel veel gedanst hebben!

rock & roll bruiloft
Credits: Marco Roeling – Photo 75

Amerikaanse auto

Bij een rock & roll bruiloft hoort een grote Amerikaanse auto, waar je ook nog eens hele mooie foto’s bij kunt maken. Of ga voor iets totaal anders, en kom op de motor. Let dan wel op dat je jurk mooi blijft!

Ga jij ook voor de rock & roll bruiloft? Wat mag er op jouw dag dan echt niet missen?

 

2 gedachten over “Een rock & roll bruiloft, zo doe je dat

  1. Zo’n thema zou niks voor mij zijn, maar zou het wel grappig vinden om het eens mee te maken bij een ander! Vind zelf een thema voor een bruiloft wel heel leuk. Ik vind iets van vintage/bohemian/Scandinavisch wel tof. 🙂

    1. Scandinavisch, dat hoor je niet vaak. Ik ben zelf ook erg fan van de bohemian bruiloft. Een thema dat goed is neergezet is super tof!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.