Save the date inspiratie – voor een originele save the date

Veel bruidsparen kiezen voor een save the date. Omdat jullie graag zo snel mogelijk willen communiceren dat vrienden en familie een bepaalde datum vrij moeten houden, of omdat het past bij jullie thema. In alle gevallen is een beetje save the date inspiratie van harte welkom, en dat is precies wat je vandaag krijgt!

save the date inspiratie
Bron: Etsy

Save the date inspiratie met folie

Heb je al eens nagedacht over een kaart met folie als save the date kaart? Een kaart met goud of zilver folie is erg chique en bovendien kun je deze eventueel zelf maken. Perfect voor elke bruiloft, thema of geen thema.

save the date inspiratie
Bron: Etsy

Simpel

Veel hoeft er niet op zo’n kaart te staan. Alleen jullie namen en de datum van jullie geplande huwelijk is in principe al voldoende. Meer informatie, zoals bijvoorbeeld de locatie, tijden en meer kunnen op de uitnodigingen gezet worden. De uitnodigingen verstuur je zo’n 2 – 3 maanden van tevoren, terwijl een save the date langer van tevoren verstuurd kan worden.

save the date inspiratie
Bron: Pinterest

Leuke fotoshoot

Andere save the date inspiratie kun je vinden in een leuke fotoshoot met je verloofde. Gebruik de foto’s als kaart om je gasten te laten weten dat ze een uitnodiging kunnen verwachten. En zodat ze de datum vast markeren in hun agenda natuurlijk!

save the date inspiratie
Bron: Welke.nl

 Alleen online, of ook via de post?

Je kunt ervoor kiezen om een save the date alleen te mailen naar je gasten. Dat bespaart je weer een hoop kosten op het drukken en verzenden van de uitnodiging. Een foto zoals hierboven is perfect voor het verzenden van een aantrekkelijke save the date e-mail.

save the date inspiratie
Bron: Wedfest

 Save the date inspiratie binnen je thema

Ga jij voor een bruiloft met een thema? Dan is het extra leuk om je gasten daar vanaf het begin in mee te nemen. Bijvoorbeeld door een polsbandje bij een festivalbruiloft, zoals hierboven te zien is. Origineel én leuk. Denk er wel om dat zo’n save the date misschien wat meer geld kost. Bekijk goed of dat in jullie budget past.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.