Stephanie viel letterlijk voor Bas, en nu zijn ze getrouwd

Stephanie (29) viel als een blok (letterlijk) voor Bas (28), en na in 2015 ten huwelijk te zijn gevraagd was het afgelopen september eindelijk zo ver. Stephanie vertelt over hun grote dag.

Lees ook: Een trouwjurk laten ontwerpen: wat kost dat nou?

De eerste kennismaking

Via Jeffrey, een goede vriend van zowel Bas als Stephanie leerde het paar elkaar kennen. Bas was al vrienden met Jeffrey vanaf de basisschool, Stephanie kende hem van de middelbare school. Op een dag spraken beide vrienden wat met Jeffrey af, waarop ze dus met zijn drieën wat zouden gaan doen.

Stephanie stond bij de Febo te wachten op de twee mannen, toen ze hen aan zag komen. Enthousiast zette ze zich af om naar hen toe te fietsen, maar dat ging een beetje mis. voor Stephanie het in de gaten had lag ze op de grond en viel dus létterlijk voor haar man.

Stephanie en Bas
Credits: Rachella Mercedes Fotografie

Goed gepland aanzoek

Op 8 september 2015 ging Bas op een knie voor Stephanie, iets wat ze helemaal niet verwachtte. Toch had hij het aanzoek al een jaar daarvoor gepland. Met een prachtig uitzicht bij de Brooklyn bridge in New York ging hij op zijn knie, het was haar favoriete plekje in New York.

Pas 2 jaar later vond de trouwdag plaats. Eerst op 1 september 2017 in Spanje en een week later op 8 september in Nederland. Samen met een goede vriendin uit Spanje, die ook 1 van de bruidsmeisjes was, heeft Stephanie de bruiloft in Spanje geregeld. Beide bruiloften hadden een thema. In Spanje was dat Boho/strand, en in Nederland was het thema reizen. Dat doet het paar ontzettend graag.

‘Wil jij mijn bruidsmeisje zijn?’

Stephanie vroeg haar bruidsmeisjes op een ludieke manier: ‘Ik heb een box gekocht en hier de jurk en sieraden in gedaan, samen met wat leuke spulletjes. Ik stopte er onder andere champagne en make up in en schreef een boodschap aan de binnenkant van het deksel. Daar vroeg ik of ze mijn bruidsmeisje wilde zijn, met een kaartje erbij. Mijn beste vriendin, mijn zusje en een goede vriendin werden mijn bruidsmeisjes.’

Stephanie en Bas

Twee keer een ceremonie

Het paar had een budget van € 10.000 euro voor de twee geplande ceremonies, en is uiteindelijk zelfs iets onder die prijs geëindigd.  Stephanie maakte dan ook veel decoraties zelf. Zoals bijvoorbeeld de candy table. ‘Alle decoratie paste uiteraard binnen het thema, met als basis kleur licht groen/blauw.’

Op het strand van Platja d’aro aan de Costa Brava in Spanje gaf het stel elkaar het jawoord. Samen met 35 gasten een intieme bruiloft. In Nederland nodigde het paar zo’n 100 gasten uit. Achteraf gezien zou het paar niets anders doen, hun dag was perfect.

 

Stephanie heeft zelf ook een blog bijgehouden over haar bruiloft, mocht je meer willen lezen dan kan dat hier.

Een gedachte over “Stephanie viel letterlijk voor Bas, en nu zijn ze getrouwd

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.