TAG: 25 levensvragen tag

In de tijd dat ik blog ben ik al verschillende tags tegen gekomen, maar zelf heb ik er nog nooit één overgenomen. Ik vond het dus eigenlijk wel eens tijd worden om dat wél een keer te doen. De 25 levensvragen tag, die ik tegenkwam op de blog van Suszie vul ik vandaag in.

Wees dus voorbereid op een hele hoop rare informatie over mij. Hopelijk kun jij er net zo hard om lachen als ik.

 1. Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Ik ben een botenmeisje. Iets waar ik al eerder kort wat over liet vallen. Mijn hele jeugd bracht ik door op het water en man, wat genoot ik daarvan. Vroeger koos ik nog wel eens voor een gekke foto samen met een vriendin als startscherm, maar nu is dat een foto van een steiger waarbij je uitkijkt op zee. Overigens niet zelf geschoten.

25 levensvragen tag

2. Je gaat naar een kroegje/café; wat bestel je?

Cola light. Altijd cola light. Of wijn. Ik heb een lichte (misschien wel zware) verslaving aan cola light. Toen ik mijn vriend leerde kennen heb ik zelfs tegen hem gezegd dat als ik niet minstens 1 glas cola light per dag dronk ik bloedchagrijnig was. Inmiddels drink ik alleen in het weekend nog frisdrank, want het is slecht voor je en nieuwe onderzoeken leggen zelfs een link tussen light frisdranken en dementie. Alles voor mijn gezondheid!

3. Welk woord gebruik je echt té vaak?

Kak! Altijd als er iets fout gaat roep ik kak. Of als ik mezelf pijn doe. Omdat kak minder erg klinkt dan k*t (ja we weten allemaal wat daar staat, maar ik doe het toch) en omdat elk mens gewoon een scheldwoord nodig heeft. En om maar geen grove dingen te roepen als er kinderen in de buurt zijn, heb ik me aangeleerd sowieso minder te schelden.

4. Wat is je favoriete film of serie?

RuPaul’s Dragrace. En Desperate Housewives. Maar ook wel Dexter. Oh, en die serie met mr. White, hoe heet ‘ie ook al weer? Kortom: ik heb geen favoriet.

4. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Ik heb alleen maar guilty pleasures op televisiegebied. Zo leefde ik helemaal mee met Temptation Island, ben ik altijd op de hoogte van de laatste Teen Mom en geniet ik stiekem van alles wat ik bij Ex on the beach double dutch zie. Doe mij maar van die heerlijke slechte tv. Houd ik van.

5. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Een mix van vriendlief, dus niet één nummer. Hij heeft een paar house mixjes die ik echt heel relaxt vind om te luisteren. Word ik rustig van. Alhoewel ik ook wel van meezing nummers houd.

6. Naar wie was je laatste appje?

Naar vriendlief, of ik nog boodschappen voor hem moest halen nu ik een weekend weg ga. Als jullie dit lezen ben ik al lang weer terug van mijn heerlijke weekend in Zeeland.

25 levensvragen tag

7. Wat was je eerste e-mailadres?

Een beschamend e-mailadres. Iedereen begint met een beschamend e-mailadres toch? Ik ben wel blij dat ik later toch de stap heb gezet om een normaal e-mailadres te nemen, want tegenover een werkgever staat een e-mailadres als breezah_gurlll_87@hotmail.com niet echt goed. Nou was dit gelukkig ook niet mijn e-mailadres, maar je snapt me.

8. Waar kun je je enorm aan ergeren?

Ik erger me rot aan mensen die geen antwoord geven. Vooral vriendlief is daar heel sterk in. Blijkt later dat ‘ie me niet eens heeft gehoord. Of het appje wel heeft geopend maar niet gelezen. Wat een vent. En ook aan mensen die doen alsof ik dom ben.

9. Wat is je meest awkward moment ooit?

Ik doe alleen maar aan awkward momenten. Zo veel, dat ik er nu niet eens één zou kunnen opnoemen. Behalve dan standaard mensen vergeten. Als ik me voor de derde keer aan iemand voorstel die ik eigenlijk al ken valt dat niet altijd goed. Ik zweer het je, ik doe het niet expres!

10. Wat is je favoriete dag van het jaar?

Heb ik niet. Ik heb een favoriet seizoen: zomer als het winter is en winter als het zomer is. Oh, en ik ben gek op Kerst.

11. Wat is je favoriete emoji?

For real? Oké, dan moet ik toch voor de kameel gaan. Omdat het kan.

12. Katten of honden?

Ik houd van katten en van honden. Stiekem zou ik heel erg graag een lieve kitten thuis hebben rondlopen, maar vriendlief is allergisch dus dat zit er niet in. Mocht het nou ooit zo ver komen dat we uit elkaar gaan, dan neem ik direct een kitten. Maar ik reken er niet op.

13. Utrecht of Amsterdam?

‘S-HERTOGENBOSCH! Ik zal altijd Den Bosch boven elke andere stad kiezen. Maar aangezien dat hier eigenlijk niet de keuze is dan zeker weten Utrecht.

14. Koffie of thee?

Absoluut thee. Geen twijfel mogelijk. Ik lust namelijk geen koffie. Echt helemaal niet. Ook niet de variant met heel veel melk. Koffie is net zo vies als bier. Misschien nog wel viezer.

25 levensvragen tag

15. Serie of film?

Beiden, hangt van mijn bui af.

16. Engeland of Amerika?

Definitely Engeland! Oh, dat accent. Ik zwijmel weg. Toen ik jonger was zei ik altijd dat ik een half jaar of een jaar naar Engeland wilde om daar te gaan werken. Dat is er helaas niet meer van gekomen, maar mijn liefde voor Engeland blijft wel.

17. Vlees of vis?

Ik lust bijna geen vis, dus dan wordt het automatisch vlees. Alhoewel ik het ook niet erg vind om regelmatig vegetarisch te eten. Op de middelbare school ben ik zelfs een jaar of wat vegetarisch geweest.

18. Drank of drugs?

Alweer: for real? Drank natuurlijk. Alhoewel ik niet zo van het ‘dronken-zijn’ gevoel houdt. Dus ik vind een cola light ook niet erg.

25 levensvragen tag

19. Spice Girls of Backstreet Boys?

Allebei. Hoe kan een mens hier nou een keuze tussen maken? Vroeger tijdens de weekafsluiting deden we dansjes op zowel de Spice Girls als de Backstreet Boys. Don’t make me choose!

20. Bert of Ernie?

Ik ben op de middelbare school wel eens Bert genoemd. Als ik mijn wenkbrauwen niet epileer heb ik namelijk een beetje een monobrow. Je weet wel, zo’n doorlopende wenkbrauw, net zoals Bert heeft. Kinderen zijn ontzettend hard tegen elkaar en dat ik veel werd gepest hielp ook al niet echt. En zo werd ik ineens Bert genoemd.

21. Buurman of Buurman?

Buurman! Vriendlief en een maatje van hem noemen zichzelf altijd Buurman en Buurman. In te roepen bij verhuizingen of andere partijen. Haha. Wij hebben zelfs ergens een Buurman knuffel staan, de andere staat uiteraard bij Buurman.

22. Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Onze vogel heet niet voor niets Pino. Sesamstraat natuurlijk!

23. Meest random feitje over jezelf?

Ik ben redelijk sociaal, maar kan enorm opzien tegen nieuwe mensen leren kennen.

24. Wat is je favoriete snoep?

Kan. Niet. Kiezen. Ik ben gek op dropjes, maar ook op chocolade en met een zak schepsnoep van de Kruidvat maak je me super blij.

25. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Dat je het leven niet kunt plannen, ook al doe je nog zo hard je best. Dingen gaan zoals ze gaan en daar heb je je maar bij neer te leggen.

Wat een lang artikel is dit geworden zeg! Maar het was wel ontzettend leuk om deze vragen te beantwoorden. Mocht je je geroepen voelen om deze tag ook in te vullen, doe vooral je ding.

8 gedachten over “TAG: 25 levensvragen tag

  1. Ohhhh nummer 9. “Heb ik die persoon al eerder gezien?” en “Hoe heette zij ookalweer”… te genant! Ik weet vaak tijdens het gesprek al niet meer hoe diegene heette.. echt erg. Snap het dus helemaal!

    1. Ja echt! Duurde bij mij echt een goed jaar voordat ik de hele vriendengroep van mijn vriend kende. Elke keer als ik ze zag wist ik niet of ik die persoon kende haha

  2. Wat leuk dat je een vogel hebt die Pino heet! Wij hebben 16 jaar lang een kat gehad die zo heette, ook naar Pino uit Sesamstraat vernoemd 😉 En dat van eerste e-mailadressen is zo herkenbaar. Ik heb ook hele beschamende gehad 😉

    1. Hahaha oh wat leuk dat we dezelfde naam hebben gekozen voor onze dieren. En dat het dan ook nog eens dieren zijn die eigenlijk niet zo leuk samengaan meestal 😂 volgens mij had iedereen vroeger een heeeeeel beschamend adres 😉

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!