Top 10 meest populaire artikelen in 2017

Het jaar eindigt bijna en daarom kijk ik graag terug op de meest populaire artikelen in 2017. Het afgelopen jaar stond in teken van ontdekken wat ik zelf wilde, en wat jullie als lezers van mij verwachtten. Ik professionaliseerde de boel op verschillende gebieden en ging (althans, dat hoop ik) steeds betere artikelen schrijven.

Lees ook: Jaaroverzicht 2016

Het komende jaar hoop ik mezelf te kunnen blijven verbeteren. Ik wil jullie van harte uitnodigen om op of aanmerkingen te blijven delen, ik heb er ontzettend veel aan! En dan nu de top 10 meest gelezen artikelen. Heb jij ze allemaal al gelezen?

meest populaire artikelen in 2017

Meest populaire artikelen in 2017

 1.  Checklist trouwen: met deze tijdlijn sla je niets over
  Op nummer 1 de checklist voor je bruiloft. Een bruiloft plannen kan een beetje overweldigend zijn. Vaak is het de eerste keer dat je zoiets gaat plannen en er komt zo ontzettend veel op je af. Ik stelde een handige checklist op met dingen die je niet mag vergeten. Bovendien zie je ook nog eens hoe lang van tevoren je er het beste mee kunt beginnen. Zo wordt het plannen van jouw bruiloft een eitje.
 2. Wedding trends die van mij wel mogen verdwijnen
  Sommige trends op trouwgebied mogen van mij wel weer van het toneel verdwijnen. En van jullie ook, want wat waren er een hoop reacties op dit artikel! Op nummer 2 in de top 10: wedding trends die van mij wel mogen verdwijnen.
 3. Trouwen #1 Hoeveel kost een bruiloft?
  Dit was 1 van de eerste artikelen waarin ik me echt volledig richtte op het onderwerp ‘trouwen’. Ik vond het heel spannend, want ik wilde geen verkeerde signalen afgeven aan mijn omgeving en partner. Maar mijn hart ligt nu eenmaal in de trouwbranche, dus ik besloot ervoor te gaan. En dat heb ik geweten, de bezoekersaantallen gingen door het dak!
 4. Zo maak je een draaiboek voor jullie bruiloft
  De artikelen met tips worden over het algemeen goed gelezen, en zo ook dit artikel. Het maken van een draaiboek is niet iets wat je dagelijks doet, dus wat tips zijn altijd fijn. Met dit artikel zet je binnen een paar stappen een draaiboek in elkaar.
 5. Dit zijn de 10 lelijkste trouwjurken ooit
  Ik mag graag online snuffelen en kwam dit filmpje tegen met de lelijkste trouwjurken ooit. Natuurlijk verschillen smaken, maar mijn hemel. Wat een jurken zitten ertussen zeg!
  meest populaire artikelen in 2017
 6. Een festival/platteland/bohemian bruiloft voor Marleen en Paul
  Dit jaar begon ik met twee nieuwe rubrieken: trouwverhalen en echte verlovingen. Daarvoor deed ik een oproep voor verhalen van stellen die gaan trouwen, of al getrouwd zijn en die hun verhaal wilden delen. Marleen reageerde op 1 van die oproepjes en deelde haar prachtige bruiloft, die eindigde op nummer 6 van deze top 10.
 7. Allebei een aanzoek: het verhaal van Ellen en Cintia
  Dat de verlovings- en trouwverhalen het goed doen blijkt wel weer. Ook het verhaal van Ellen en Cintia staat namelijk in de top 10. Ellen en Cintia kregen allebei een aanzoek, en 18 augustus 2018 zullen zij elkaar het jawoord geven.
 8. DIY bruiloft bedankjes – zo maak je ze heel makkelijk zelf
  Ook begon ik dit jaar met een rubriek vol leuke DIY’s voor op je bruiloft. Vooral het artikel met het zelf maken van bedankjes werd goed bezocht.
 9. Waar kun je op bezuinigen bij jullie bruiloft?
  Een bruiloft kost enorm veel geld. Gemiddeld meer dan 15.000 euro. Logisch dus dat veel mensen willen bezuinigen op hun bruiloft. Maar waar kun je dan op bezuinigen? Een artikel dat veel stof liet opwaaien, want de meningen over waar je op kunt bezuinigen liepen erg uiteen.
 10. Dit had niemand je verteld over verloofd zijn
  En de laatste in deze top 10 is het artikel over verloofd zijn. Want dit is dus wat niemand je daarover vertelde. Zoals het aanzoek, dat totaal niet was wat jij ervan verwachtte. Of dat het echt waar is dat je niet kunt stoppen met kijken naar je ring.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.