Loves 2 Love bestaat 2 jaar! Top 10 populaire artikelen 2018

In december 2016 startte ik met Loves 2 Love zoals jij dat op dit moment kent. En dat betekent dat ik dus al 2 jaar aan het schrijven ben over de liefde. Elk jaar blik ik terug op de artikelen die dat jaar het best hebben gelopen. En daar zitten soms echt enorm onverwachte artikelen tussen. Benieuwd welke artikelen vorig jaar het meest werden gelezen? Lees dan even dit artikel: Top 10 meest populaire artikelen van 2017.

Verdubbeling bezoekersaantallen

Ik ben een beetje een perfectionist en het afgelopen jaar heb ik mezelf dan ook weer redelijk gek weten te maken als de bezoekersaantallen niet naar mijn zin waren. Aan het eind van het jaar vergelijk ik de bezoekersaantallen met die van het jaar daarvoor en dan zie ik toch weer een verdubbeling in het aantal bezoekers. Zo leuk dat steeds meer mensen Loves 2 Love weten te vinden!

1. Zo maak je een draaiboek voor jullie bruiloft

Dit artikel stond vorig jaar ook al in de top tien, maar haalde toen slechts de 4e plaats. De meeste mensen zochten afgelopen jaar naar tips om een goed draaiboek te maken voor je bruiloft. Hoe maak je een draaiboek en vooral: hoeveel tijd heb je nodig per onderdeel? Het is een veelgemaakte fout van bruidsparen om te weinig tijd per onderdeel te plannen. Bijvoorbeeld bij het haar en de make up. Heb je hier bruidsmeisjes waar ook haar en make up van gedaan moeten worden? Plan die dan ook in.

2. DIY bruiloft bedankjes – zo maak je ze heel makkelijk zelf

Over het algemeen doen alle DIY’s het goed op Loves 2 Love. Het is natuurlijk ook super leuk om zelf dingen in elkaar te knutselen voor jullie bruiloft. Vooral de bruiloft bedankjes waren dit jaar erg in trek.

3. Leuke save the date ideeën

Ben jij al bekend met de save the date? Veel bruidsparen wel, want dit artikel over leuke save the date ideeën werd enorm vaak gelezen. Met tips voor het versturen van een save the date via de e-mail en heel veel inspiratie.

4. Mijn Pinterest account was opgeschort – wat kun je doen?

Struin jij ook zo vaak Pinterest af om ideeën op te doen? Ik wel. Toen ik ineens geen toegang meer had tot mijn account schrok ik me dan ook te pletter. Afgelopen jaar merkte ik dat er veel meer mensen waren die tegen dit probleem aan liepen, want in 1 maand tijd kreeg ik tientallen berichten over Pinterest accounts die waren opgeschort.

5. Checklist trouwen – met deze tijdlijn sla je niets over

Ik ben fan van checklisten en jullie ook, want alle artikelen met een checklist erin doen het erg goed. Vooral dit artikel, met een checklist zodat jij geen enkel onderdeel van jouw bruiloft vergeet is geliefd. Vorig jaar stond dit artikel ook al in de top 10, maar toen nog op de 1e plaats. Dit jaar is het artikel enkele plaatsen gezakt, maar nog niet verstoten uit de top 10.

6. Hoeveel kost een daggast op een bruiloft?

Hoeveel kosten je daggasten eigenlijk? Ik ging op onderzoek uit bij verschillende locaties in omgeving Utrecht om dit voor je uit te zoeken. Ga je niet in omgeving Utrecht trouwen? Geen zorgen, komend jaar komen er artikelen met vergelijkingen uit verschillende regio’s.

7. Ga voor een uniek DIY gastenboek op je bruiloft

Weer een DIY artikel in de top 10! Dit keer om zelf een gastenboek te maken. Het oldschool gastenboek waar je bruiloftsgasten een kort verhaaltje in kunnen schrijven is een beetje achterhaalt en veel bruidsparen zijn op zoek naar iets originelers. Zoals dit unieke gastenboek, dat je dus zelf kunt maken.

8. 25 fouten die veel bruiden maken

Hoe moet je een bruiloft nou organiseren? Wat komt er allemaal bij kijken? Soms zou het fijn zijn als je al weet wat anderen fout hebben gedaan, zodat jij die fout niet hoeft te maken. Daarom heb ik in dit artikel 25 fouten die veel bruiden maken op een rijtje gezet.

9. Stel deze vragen aan je trouwfotograaf

De trouwfotograaf is een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Jij geniet van de dag, de trouwfotograaf zorgt ervoor dat je later nog steeds kunt genieten van de dag. Ik vind het dan ook heel belangrijk om een goede fotograaf in de arm te nemen. Maar hoe weet je of een fotograaf goed is? Welke vragen moet je aan hem stellen?

10. My Pinterest favorites #7 Bohemian Wedding

Ik verzamel regelmatig mooie Pinterest afbeeldingen om jullie te inspireren en in dit artikel waren dat afbeeldingen rond een Bohemian Wedding. Dit artikel heeft een bescheiden laatste plaats in de top tien verdient.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.