Trouwbeleving XL op de Tramkade in Den Bosch

Op 10 maart 2019 vond de Trouwbeleving XL beurs plaats op de Tramkade in Den Bosch. Omdat Den Bosch mijn hometown is (en omdat Nadja van To the moon and back weddingplanning me er even aan herinnerde) besloot ik een bezoekje te brengen.

De Tramkade, waar is dat dan?

Dit keer nam ik mijn ouders eens mee, zij wonen namelijk vlakbij ‘s-Hertogenbosch en vonden het ook wel leuk om eens mee te gaan terwijl ik mijn ‘bloggerding’ deed. Thuis kregen we een discussie over waar de beurs plaatsvond, of dat in de Verkadefabriek was of niet. Uiteindelijk bleek dat de Tramkade er vlakbij ligt.

Eenmaal aangekomen zien we dat het parkeren gratis is op zondag, een mooie meevaller! Daarna begint de grote zoektocht naar de locatie. Nergens staan bordjes waarmee aangegeven wordt in welke richting we moeten lopen. Een gemiste kans, in mijn ogen. Wanneer we bij de ingang komen lopen we die zelfs bijna voorbij, omdat het eerder een achteraf deurtje lijkt.

Trouwbeleving XL: Aankleding

Wanneer we binnen stappen ben ik fan van de industriële look. Mijn ouders moeten allebei nog een beetje wennen. Zij zijn niet zo bekend met deze industriële look. We worden goed ontvangen en er wordt gevraagd naar mijn gegevens. De leveranciers hoeven dan maar een kaartje te scannen en zij ontvangen mijn gegevens en ik hun gegevens. Heel handig voor aanstaande bruidsparen, omdat je op deze manier geen gegevens kwijt kunt raken. Daarnaast ontvang ik een leuke goodiebag met daarin onder andere het bruid & bruidegom magazine.

trouwbeleving xl

Trouwbeleving XL: Eten

We besluiten eerst even wat te eten en lopen langs de verschillende kraampjes. We gaan voor een wrap, maar helaas zijn de wraps op. Daarvoor in de plaats zijn er witte bolletjes met een keuze uit tonijnsalade, eiersalade, of ham. We bestellen 3 bolletjes en horen dat er nog 1 wrap is, die ik vanzelfsprekend even wil proberen. Heerlijk is hij! Alleen druipt er wel veel olie uit, wat me niet heel handig lijkt met een prachtige witte jurk… (Tenzij je een enorm nette eter bent natuurlijk).

Welke leveranciers kom je tegen?

Na een hapje eten en een snelle wandeling langs de toiletten (waar ik meteen weer omdraaide, Dixies zonder toiletpapier. Ik houd het wel op dan!) konden we richting de leveranciers. En wat stonden er een hoop! Veel leveranciers had ik al eens eerder gezien op andere beurzen, maar voor mijn ouders was alles nieuw. Enthousiast gingen we dus ook even lang bij elke stand. Van juweliers tot haar en beauty, van trouwjurken tot aan styling. Er stond zelfs iemand met oesters. Ja, die glibberige dingen uit de zee dus!

Waarom naar een beurs gaan?

Voor inspiratie zit je op een beurs als deze dus wel goed, en alle leveranciers doen hun best om met je mee te denken. Bovendien is het ontzettend leuk om eens op een laagdrempelige manier kennis te maken met bijvoorbeeld een weddingplanner, of om te zien hoe leuk een photobooth nou eigenlijk is. Wist je trouwens dat je de Trouwbeleving XL beurs ook op andere plaatsen kan beleven? Ze organiseren beurzen door het hele land.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.