Gaan we trouwen? Staat hij in zijn ondergoed in de keuken?

Nu ik elke dag blog, en mijn artikelen niet alleen gaan over hoe ik me voel en wat ik in het dagelijks leven meemaak, zijn er verschillende reacties. Afgelopen weekend kwam mijn vriend thuis, hij had een aantal vrienden gezien en die hadden hem lachend gevraagd of hij in zijn slip stond te koken. Dat hadden ze namelijk gelezen op mijn blog.

Koken in een leren string

Laat ik het meteen maar even duidelijk maken: nee, hij staat niet in zijn leren string in de keuken. Met kerst hebben we voor het laatst echt samen gekookt en romantisch gegeten en toen hadden we beiden onze joggingbroek aan. En we hebben daardoor niet minder genoten van ons diner!

Ook wordt hem weer gevraagd of we soms gaan trouwen. Er komen namelijk wel eens filmpjes van aparte en originele aanzoeken op mijn blog. Is dat dan een hint naar hem toe? Nee hoor, dat is het absoluut niet. Mijn wederhelft is heel duidelijk geweest in zijn wensen en plannen en iemand een kant op dwingen is natuurlijk ook geen goede basis.

Maar dat wil niet zeggen dat ik niet weg smelt bij een romantisch aanzoek, dat ik niet gek ben op alles wat met liefde te maken heeft. Ik blog tenslotte niet voor niets over de liefde. En ja, voor mij hoort daar ook trouwen bij.

Ik had best weddingplanner willen worden

Stiekem had ik wel weddingplanner willen worden, wie weet gebeurt dat ooit ook nog wel. Er is toch niets zo mooi als een stel zien op de mooiste dag van hun leven en te weten dat jij er mede voor hebt gezorgd dat alles perfect is gelopen?

Als ik tijdens een roadtrip een mooi kasteel zie, ben ik al aan het bedenken waar je de ceremonie kan houden, het feest en welke jurk daar mooi bij zou passen. Dat wil echter niet zeggen dat ik zélf dan in een kasteel wil trouwen. En dat ik filmpjes plaats met aparte aanzoeken betekent ook niet dat ik een apart aanzoek verwacht. Een aanzoek waar tientallen, zo niet honderden mensen omheen staan die ik niet ken. Een aanzoek is voor mij evengoed romantisch als het in de beslotenheid van je eigen huis gebeurd.

Waarom deel ik dan aanzoeken op mijn blog?

Maar geef nou toe, pink jij ook niet een traantje weg als de bruid compleet verrast ja zegt? Ik in ieder geval wel. Maar goed, ik huil ook bij elke romantische komedie. Zelfs als ik hem al 10 keer heb gezien. Punt is, wanneer iets mij die emotie bezorgt, vind ik het de moeite waard om dat te delen op mijn blog. In de hoop dat ik er iemand mee kan inspireren, amuseren of emotioneren. Daarom blog ik over liefde.

Oh ja, en we gaan dus niet trouwen. Dus ik kan voorlopig nog even verder met mijn Weddings bord op Pinterest, romantische aanzoeken op Youtube en fantasieën over bruiloften. En daar laat ik jullie lekker van meegenieten!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.