Het verhaal achter de foto… van onze eerste vakantie samen

Ik heb zo enorm veel foto’s op mijn computer staan, en elke foto heeft zijn eigen verhaal. Nou zitten jullie vast niet te wachten op alle oude foto’s van mij met bijbehorende (lange) verhalen. Maar aangezien ik ook regelmatig schrijf over mijn wederhelft (Zoals: ‘Gaan we trouwen? Staat hij in zijn ondergoed in de keuken?‘ en ‘Vriendlief aan het woord: Ik ben trots dat ze dit heeft bereikt‘) leek het me wel leuk om het verhaal achter de foto van onze eerste vakantie samen te vertellen.

De start van onze liefde

Lang, lang geleden. Nee hoor, dat valt best mee. Maar soms voelt het wel alsof het eeuwen geleden is dat wij voor het eerst verliefd werden. In juni 2012 besloten wij dat wat wij hadden het stempel relatie te geven en vanaf dat moment waren we dan ook bijna elke dag samen. Niet lang daarna was het vakantietijd en wij wilden wel samen weg. Maar als arme student spaarde ik normaal gesproken het hele jaar voor een vakantie, en omdat ik nu zo lang vrijgezel was had ik niet echt gespaard voor een vakantie.

Vakantie in eigen land

Mijn ouders hebben een eigen boot en boden ons aan om deze naar Zeeland te varen en hem daar neer te leggen. We hoefden dan alleen het liggeld van de haven te betalen en naar Zeeland te rijden. We maakten daar dankbaar gebruik van en namen onze intrek op de boot. In die tijd nam ik eigenlijk áltijd een fototoestel mee en maakte ik overal foto’s van.

Dat deden we dan ook enorm veel. En 1 van de foto’s die daar uit kwam is onderstaande foto.

verhaal achter de foto

Zeeland, wat ben je mooi

Samen gingen we op speurtocht naar de mooiste plekjes van Zeeland en maakten we ook regelmatig foto’s van ons samen. Tegenwoordig begint mijn wederhelft vaak te zuchten als ik een foto van ons samen wil maken, maar toen deden we niet anders. Dit was overigens ook nog in de tijd dat mijn vent een vies baardje liet staan ter compensatie voor zijn (toen nog bijna) kale hoofd. En als we dan toch eerlijk aan het opbiechten zijn, was dit ook de tijd dat ik shirtjes met een véél te diep decolleté droeg. Gelukkig zijn de tijden veranderd en heeft vriendlief geen vies baardje meer en draag ik nog maar af en toe shirtjes met een veel te diep decolleté.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.