Verloving aankondigen op social media: 3 toffe manieren

Jij en de liefde van je leven gaan trouwen, en dat wil je natuurlijk delen met de rest van de wereld. Misschien kies je ervoor om het je directe familie en vrienden persoonlijk te vertellen, maar ga je dat bij iedereen doen? Vaak komen hier social media kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook om de hoek kijken. Met één berichtje kun je ál je vrienden laten weten dat jullie gaan trouwen.

Dat berichtje is dus best belangrijk, maar hoe schrijf je dat berichtje? Ga je voor een foto, een plaatje of misschien een filmpje? Of pas je alleen je status aan van ‘relatie’ naar ‘verloofd’? Vandaag deel ik een aantal bekendmakingen van verlovingen die ik erg leuk vond en die jou misschien wel inspireren.

Een foto van jullie twee

Je wilt samen met je verloofde op de foto om dit bijzondere moment te delen. En natuurlijk hoort de ring ook op die foto. Een leuke manier om dit te doen is als op onderstaande foto. Wil je het echter op het moment zelf doen, dan zul je er rekening mee moeten houden om een stift bij te hebben.

Natuurlijk zou je er ook voor kunnen kiezen om een foto van jullie twee te maken, waarbij je de hand met de ring in beeld houdt. Zo kun je toch een foto maken op het moment dat je net gevraagd bent en de emoties die daarbij horen vangen. Alhoewel er bij mij waarschijnlijk heel veel tranen over mijn wangen zouden lopen haha.

Starten met plannen

Misschien is het eerste waar je aan denkt als je gevraagd wordt wel de planning. Daar kun je nu immers mee van start gaan. Hier kun je leuk gebruik van maken voor de bekendmaking. Een foto van een bruidsmagazine én jouw hand met de ring is natuurlijk een redelijk duidelijke mededeling.

verloving aankondigen op social media

Overigens is deze foto ook nog eens een stukje makkelijker om zelf te maken, dan de foto van jullie tweetjes.

Ik heb ja gezegd

Ook een ontzettend leuke manier om aan de wereld bekend te maken dat je verloofd bent is op onderstaande manier. Al dan niet met de ring duidelijk in beeld. Een romantische manier om bekend te maken dat jullie verloofd zijn. Heeft jouw verloofde een romantisch aanzoek geregeld dat gefilmd wordt? Dan kun je er ook nog voor kiezen om dat filmpje te delen op social media. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het filmpje lekker voor jullie twee te houden.

Hoe heb jij bekend gemaakt dat je verloofd was/bent? 

2 gedachten over “Verloving aankondigen op social media: 3 toffe manieren

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.