Versiering voor een buiten bruiloft: DIY Canopy

In landen waar het altijd mooi weer is zie je veel buiten bruiloften. Maar ook in Nederland, waar het weer toch vaak ‘twijfelachtig’ te noemen is zie je dit steeds meer. En waarom ook niet? Heerlijk in de natuur, hopelijk lekker in het zonnetje en ook buiten is een mooie aankleding mogelijk.

DIY Canopy

Je kunt ervoor kiezen om te trouwen op een locatie waar al een prieeltje of iets dergelijks staat, maar je kunt ook een locatie kiezen waar nog niets staat. Sommige mensen trouwen zelfs in hun achtertuin. Alhoewel er bij mij dan niet zo veel gasten zouden kunnen komen, mijn achtertuin is niet zo groot.

Als je geen prieeltje hebt kun je zelf voor versiering kiezen, zoals deze DIY Canopy. Deze kun je aankleden zoals je zelf wilt, met bijvoorbeeld doeken en bloemen. Of laat de aankleding matchen met de versiering van de stoelen van de gasten. Je ziet wel, er is een hoop mogelijk!

Vintage, festival of romantische bruiloft

Weet je nog niet of en welk thema je je bruiloft wilt geven? Dat maakt niet uit. Deze versiering kan op elke bruiloft. Ga je voor vintage, een festival bruiloft of misschien juist voor een romantische look and feel? Kies er gewoon voor om de versiering aan te passen aan je thema.

Wat heb je nodig?

  • Pijpen (hier gebruiken ze metalen, maar ga eens langs een bouwmarkt en laat je adviseren over de mogelijkheden)
  • Gordijnen
  • (Nep)bloemen

Ga jij deze gave DIY uitproberen?

Heb je deze DIY’s ook al geprobeerd?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.