Verzoeknummers aanvragen met deze gratis printable kaartjes

Elk feestje wordt leuker als je nummers hoort die jij leuk vindt. Daarom kun je op veel feestjes verzoeknummers aanvragen bij de DJ, zo ook vaak op een bruiloft. Om het de DJ iets makkelijker te maken kun je kaartjes in de zaal neerleggen, waar je gasten een verzoeknummer op kunnen schrijven. En dat kan met deze gratis printable.

Lees ook: Makkelijk DIY bedankje: persoonlijke kauwgom

Waarom een nummer niet meteen gedraaid wordt

Ken je dat? Voor jouw gevoel heb je een half uur geleden al een nummer aangevraagd en het wordt maar niet gedraaid. Elk nieuw nummer hoop je dat het jouw verzoeknummer is, maar helaas. Waarom draait de DJ jouw aangevraagde muziek niet? Ik vroeg het mijn wederhelft, aangezien hij DJ is.

Als DJ ben je bezig met het opbouwen van de sfeer. Bedenk je maar eens: aan het begin van de avond staat iedereen met elkaar te praten en langs de kant. Hoe later op de avond, hoe meer mensen gaan dansen. Of misschien is het nummer al gedraaid, maar heb jij het toevallig niet gehoord. 2 keer hetzelfde nummer draaien in korte tijd is een echte no-go onder DJ’s. Het is ook nog mogelijk dat het aangevraagde nummer op de lijst met muziek staat die het bruidspaar niet wil horen. En dan wordt het nummer ook niet gedraaid.

The Dizzorder

Het advies? Geduldig afwachten tot jouw aangevraagde nummer wordt gedraaid!

Verzoeknummers aanvragen

Het is voor je gasten enorm leuk als ze los kunnen gaan op de muziek die zij leuk vinden. En als bruidspaar wil je ook dat je gasten genieten. Verzoeknummers aanvragen is dan de perfecte oplossing. Om het je gasten zo gemakkelijke mogelijk te maken kun je gasten bij de RSVP al vragen om een favoriet nummer op te geven, of overal in de zaal kaartjes neerleggen.

Sommige gasten zullen niet zo snel op de DJ afstappen om een nummer aan te vragen, maar verzoeknummers aanvragen via een kaartje is een stuk meer laagdrempelig. Bovendien is het ook nog eens prettig voor je DJ, want zo kan hij altijd nummers terug zoeken als hij even niet meer weet welke nummers er aangevraagd zijn.

Gratis printable

Als je Loves 2 Love al langer volgt weet je dat ik fan ben van gratis printables. Met grote regelmaat duik ik weer achter mijn computer om voor jullie een leuke printable te maken waar je iets aan hebt. Vandaag is dat dus deze printable voor het aanvragen van verzoeknummers geworden. Hopelijk heb je er veel plezier van!

verzoeknummers aanvragen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.