Een vrijgezellenfeest in omgeving Utrecht organiseren

Hieperdepiep, jij bent opgetrommeld om een vrijgezellenfeest te organiseren. Leuk, maar ook lastig. Zeker met alle verschillende meningen van iedereen die uitgenodigd is. Vandaag een paar tips om een vrijgezellenfeest in omgeving Utrecht te organiseren.

Naar een escape room

De laatste jaren is het helemaal hip om te ontsnappen uit een escape room. Door middel van een aantal opdrachten die je binnen een bepaalde tijd af moet ronden kun je ontsnappen uit de kamer waar je opgesloten bent. In Utrecht heb je verschillende opties, 36 maar liefst. Elke escape room heeft een ander thema.

Ben je op zoek naar een escape room in het centrum van Utrecht (zodat je meteen daarna de stad in kan)? Daar zijn er 2 van, die allebei op de Oude Gracht zitten. Iets verder buiten Utrecht vind je ook verschillende escape rooms. Benieuwd welke er allemaal zijn? Kijk even op de website van escape rooms Nederland.

High tea/high wine

Ik vind het ontzettend gezellig om met een paar meiden te gaan high tea-en. En sinds ik weet dat er ook zoiets als een high wine bestaat, staat dat ook hoog op mijn lijstje om eens te proberen! Je kunt bijna overal een high-tea boeken, maar een echte aanrader is de high-tea bij Kaatje en Co in IJsselstein. Je kunt er gezellig zitten en je krijgt enorm veel voor je geld. Het enige nadeel is dat er weinig ruimte is om buiten te zitten, wat jammer kan zijn als het mooi weer is.

Persoonlijk denk ik dat het bij een vrijgezellenfeest het belangrijkste is dat jij het naar je zin hebt. Betekent dat een high tea (of een high wine), dan moet je hier zeker voor kiezen!

vrijgezellenfeest in omgeving utrecht

Karaoke

Ben jij diegene die áltijd zingt? In de auto, of de kroeg, waar dan ook? Dan is karaoke als vrijgezellenfeest in omgeving Utrecht misschien wel iets wat bij jou past. Hier kan ik zelf niet helemaal over mee praten, want als ik begin te zingen, springen de ramen kapot. In omgeving Utrecht heb je een heus karaoke café (ja, dat bestaat echt!) en dat is café Ome Willem. Klim jij die microfoon in en ga je helemaal los?

Vrijgezellenfeest in de Utrechtste grachten

Hallo, botenmeisje hier! Een rondje varen op de Utrechtse grachten met een sloep is dan ook iets wat zeker in mijn straatje past. Wijntje erbij, hapje erbij en genieten maar. Voor een vrijgezellenfeest in omgeving Utrecht kun je op verschillende plekken een sloep huren (tot 12 personen) en de grachten op eigen gelegenheid verkennen. Je hebt voor deze sloepen geen vaarbewijs nodig, maar wil je toch liever niet zelf varen? Dan kun je ook een boot huren mét schipper. Dat geeft helemaal een luxe gevoel, niet waar?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.