Wat doet een magnetiseur en werkt het?

Begin december ging ik samen met mijn moeder een weekend naar Londen, met de bus. Door mijn ongeluk vind ik het alleen wel heel lastig om de touwtjes op de weg uit handen te geven. En heb je ooit in een bus gezeten? Dat is dus helemaal eng dan. We konden geen vaste plaatsen boeken. Maar mama, mijn held, ging naar de buschauffeur toe om de boel uit te leggen en thank god kon ik vooraan zitten.

Maar dat was niet het enige. Berno, onze buschauffeur bleek magnetiseur te zijn. Een magnetiseur kan energie kanaliseren en dit doorgeven met de bedoeling blokkades op te heffen. Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze en er is veel scepticisme over. Ik vertel je graag meer over mijn ervaring met magnetisme.

wat doet een magnetiseur

Baat het niet…

Mijn wederhelft staat niet open voor alternatieve geneeswijzen en alles wat ‘zweverig’ is, maar ikzelf geloof zeker dat er meer is tussen hemel en aarde. Toch twijfelde ik even toen magnetiseur Berno aanbood om me te helpen. Maar onder het mom van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ gaf ik het een kans. Toen alle medereizigers de bus hadden verlaten moest ik midden in de bus tegenover hem komen staan.

Om me goed te kunnen ontspannen sluit ik mijn ogen, voornamelijk zodat ik niet afgeleid word. Al snel voel ik dat ik begin te wiebelen, maar Berno geeft aan dat dat niet erg is en dat hij me opvangt. Gewoon laten gaan dus. Ik blijf steeds omvallen en ik voel tintelingen in mijn nek. Tegelijkertijd merk ik wel dat mijn spieren weer losser voelen en dat ik me beter kan bewegen.

Nog een behandeling

‘s Avonds krijg ik nogmaals een behandeling, omdat ik aangeef dat ik die dag toch nog steeds pijnstillers nodig had (alhoewel wel beduidend minder dan normaal). Weer val ik steeds om, wat volgens Berno juist alleen maar goed is. Als hij klaar is vraag ik of hij mij heeft aangeraakt tijdens de behandeling. Mijn moeder zat er steeds bij en beiden geven aan dat hij me niet had aangeraakt. Bizar, want ik voelde écht een hand op mijn schouder drukken. En daarna in mijn nek.

Ik ben doodmoe en moeders en ik gaan gelijk door naar onze kamer, waar ik een nacht goed slaap. Ik word wakker zónder stijve nek en dat is iets wat ik niet vaak meer meemaak.

wat doet een magnetiseur

Hoe de week na Londen ging

In totaal kreeg ik gedurende ons weekend weg 3 behandelingen, die me heel erg hebben geholpen. Mede dankzij die behandelingen hebben wij de lange dagen kunnen maken die we gemaakt hebben en hoefden we niet elk uur een restaurantje te zoeken omdat ik het niet meer volhield. Bovendien kon ik aan het einde van de dag nog recht staan, in plaats van te moeten liggen.

Maar hoe ging het daarna? Toen ik weer aan het werk moest, ging sporten en dus weer een hele drukke week had? Dinsdag is Zumba dag, en die is vrij heilig bij mij. Helaas heb ik deze avond de laatste tijd toch regelmatig moeten overslaan, omdat het niet ging. Maar nu kon ik gaan, en ik had zelfs zoveel bewegingsvrijheid dat ik mijn armen ook bóven mijn schouders kon bewegen zonder binnen 10 minuten pijn te hebben.

Hoe is het nu?

Nu, twee weken later, merk ik dat ik de laatste paar dagen weer iets meer pijn heb in mijn nek. Waar dat precies door komt, daar ben ik nog niet helemaal achter. Het kan namelijk ook te maken hebben met lange dagen, griep of iets heel anders. De pijn die ik nu heb voelt anders dan de pijn die ik normaal gesproken heb.

Ik durf nog niet zo goed uitspraken te doen, omdat ik inmiddels al zo ontzettend veel dingen heb geprobeerd. Straks ben ik ontzettend enthousiast over deze vorm van therapie en dan blijkt het later toch tegen te vallen. Of het blijvend werkt weet ik dus niet. Maar het werkt wel voor nu en daar ben ik super blij mee.

De gegevens van Berno zijn bij mij bekend, maar zal ik hier niet online zetten. Stuur een berichtje naar info@loves2love.nl als je contact met hem wilt opnemen. Dit artikel is niet gesponsord, maar geschreven omdat ik baat heb gehad bij deze behandeling en ik die informatie graag met mijn lezers deel. 

Een gedachte over “Wat doet een magnetiseur en werkt het?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.