Week in foto’s #19 – Zeeland, zon en bloggersmeetup

Het is alweer even geleden dat er een week in foto’s online kwam. Ik maak op het moment ook niet zo heel veel mee, dus is het lastig om daar een interessant bericht over te plaatsen. Ik verplaats me van mijn bed naar de bank, naar het werk en weer terug naar de bank. Maar kort geleden was het tijd voor een minivakantie in Zeeland. Ik ging even heerlijk naar mijn ouders, die met hun boot in Zeeland lagen.

Hiep hoera! Aangekomen in Zeeland en dat vierden we meteen met een etentje bij de surfschool, die nu Brouwersdam heet. Ze hebben verbouwd en het is gewoon twee keer zo groot geworden!

Ik ging voor de schnitzel met gebakken champignons, want schnitzel. Met sla met veel ui, die ik als vriendlief erbij was geweest allemaal door zou schuiven naar hem.

Een dag later was het erg warm met veel zon, en dus tijd om te wandelen en mooie plaatjes te schieten. Deze is trouwens gewoon vanaf de boot geschoten.

‘Nou gaan jullie maar eens lief naast elkaar zitten’ commandeerde ik mijn ouders. Zoals je ziet lacht mijn moeder heel leuk en kijkt mijn vader iets te serieus haha

En toen moest ik natuurlijk ook op de foto met mijn dikke harses. Dit was trouwens bij een nieuwe beachclub: Zee. Ze hebben erg lekkere stoelen en het zit gezellig. En zoals veel beachclubs hebben ook zij een klein winkeltje waar je onder andere kleding kunt kopen. Maar 300 euro voor een vest is mij toch wel iets te gortig.

En je gelooft het niet, maar ze hebben gewoon flamingo’s bij Centerparcs Port Zélande! Hoe gaaf is dat! Ze staan gewoon de hele dag een beetje te chillen en trekken zich helemaal niets aan van de stroom bezoekers die langskomt.

Deze foto stuurde ik naar mijn wederhelft. Ik ben gek op ‘tomatenprut’ zoals wij het noemen, maar hij vindt het er altijd uitzien als kots. Dus verblijde ik hem met deze prachtige foto haha. Het was overigens heerlijk!

Natuurlijk moesten we ook weer even kijken bij de zeehondjes. Ze zitten elk jaar op dezelfde plek (waar veel vis te vinden is), dus ik wilde erheen om foto’s te maken. En dat is gelukt! 🙂

Oh, en om in de dieren te blijven: ik ben gek op meeuwen! En deze kwam vlak bij onze boot staan, dus moest ik even een fotoshoot met ‘m houden. Hij hield me goed in de gaten, maar vond het verder wel best. Lief!

Ik versloeg mijn vader met dubbelpatience. IK MAAKTE HEM IN! Verder ben ik niet competitief hoor. Een beetje maar 😉

We sloten mijn vakantie af met wederom een etentje bij Brouwersdam. Dit keer ging ik voor de hamburger, maar die vond ik toch niet zo lekker als de schnitzel. Alhoewel ze wel mijn hart hebben gewonnen met de frietjes. Erg lekker!

En ze hebben daar van die mega grote lampen! Daar moest ik natuurlijk weer even bij poseren, hoort erbij.

Eenmaal thuis probeerde ik de rust die ik had te bewaren en ging ik aan het puzzelen. Ik was vrij snel klaar, maar het was heerlijk om mijn gedachten even leeg te maken. Ik denk veel te veel over alles en dat zorgt ervoor dat ik de laatste tijd een beetje gestresst ben.

Deze week ontving ik ook een bloggerspakket van Viking. Met daarin super gave dingen! Compleet met een houder voor mijn laptop, een lamp om ‘s avonds te werken en nog veel meer. I’m a happy girl!

bloggersmeetup

Ik sloot de week af met een bloggersmeetup in Utrecht. Ik had er enorm veel zin in, maar de tram liet wat langer op zich wachten. Gelukkig levert dat dan wel weer een leuk plaatje op.

Wat was het gezellig met deze meiden zeg! Na één avondje kletsen voelde het alsof ik de meiden allemaal al veel langer ken. En wat heb ik weer veel dingen geleerd. Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst 🙂

Zo te zien heb ik toch wel weer een hoop meegemaakt deze weken, ook al dacht ik dat het wel meeviel. Heb jij nog iets leuks gedaan afgelopen week?

 

2 gedachten over “Week in foto’s #19 – Zeeland, zon en bloggersmeetup

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!