Week in foto’s #23 – Eeyore deken en lezing op een prachtlocatie

Het is alweer eeuwen geleden dat ik jullie mee liet kijken in mijn week. Daarom nu weer een hoognodige update, zo net voor mijn verjaardag en carnaval. Ook dit keer weer veel (en lekker) eten, haalde mijn lieve schoonzus een Eeyore deken voor me én ging ik naar een lezing over het nieuwe boek Lichter samen met moeders.

Lees ook: Week in foto’s: LONDEN!

Ik doe altijd ontzettend hard mijn best om Instagramwaardige foto’s te maken van mijn eten, maar dat lukt eigenlijk nooit zo goed als ik zou willen. Ook dit keer ben ik toch niet helemaal tevreden.

Hoe vet gaaf is mijn nieuwe dekentje? Compleet met flapjes waar je je handen in kunt warmen én ezelstaart. Ik ben fan! Nu hoeven vriendlief en ik niet meer te ruziën over de deken, want ik heb een nieuwe.

Ook sloeg ik weer aan het breien. Daar moet ik wel bij zeggen dat deze sjaal (die voor mijn schoonzusje is) al bijna een jaar ligt te wachten tot ik er weer mee aan de slag ga. Mijn doel is om hem vóór carnaval af te hebben, maar of dat lukt is nog maar de vraag.

Enorme onderkin-alert! Wij hadden de afgelopen weken twee honden te logeren, die werkelijk alles wat we deden interessant vonden. Toen ik thuis een workout wilde gaan doen werd ik dan ook bijna omvergegooid door een nieuwsgierige hond.

Die vervolgens dus met haar benen omhoog lag te slapen in haar mand. Het blijft een hilarisch gezicht, als deze hond ligt te slapen.

Het is weer bijna carnaval en dat betekent maar 1 ding: Tijd om mijn Oeteldonkse sjaal weer uit de kast te toveren. Op het werk vinden ze me wel grappig, met een rood-wit-gele sjaal en een blauw-groene muts. Maar ze willen niet samen met me gezien worden. Snap ik.

Enkele dagen geleden was de lucht helemaal paars bij ons thuis. Het zag er zo bijzonder uit, dat ik het op foto vast wilde leggen. Het resultaat is niet zo bijzonder als ik had gehoopt, maar je ziet het gelukkig wel.

Bij vrienden mocht ik hun stapel boeken doorlopen om te kijken of er nog iets tussen zat wat ik wilde hebben, nou dat wilde ik wel! Ik ging met een hele doos vol boeken én een USB-stick met e-boeken weer naar huis. Ik ben de komende jaren nog niet uitgelezen vermoed ik.

Ik zag een melding op Netflix die ik nog niet eerder had gezien. En dat terwijl ik niet eens een bijzondere serie aan het kijken was (het was Scorpion). Later zei vriendlief dat er een grote storing was en dat het daar mis ging.

 

Met paps en mams ging ik heerlijk eten in Oss, bij La Colline. Deze tarte tatin was echt mega lekker en terwijl ik eraan denk heb ik er alweer zin in.

In mijn mailbox vond ik een uitnodiging voor een lezing over het boek Lichter, van William Cortvriendt. Hij schreef eerder ook het boek ‘Hoe word ik 100?’, die mijn moeder vroeg voor kerst. Ik appte haar dan ook of ze interesse had in een lezing en dat vond ze wel wat. Bleek de lezing ook nog eens op een soort van boerderij te zijn. Echt een prachtige locatie, jammer dat we niet meer tijd hadden om foto’s te maken!

Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Moeders had al wel wat verteld over het programma waar ze aan mee doet (Keer diabetes type 2 om), maar ik was toch wel benieuwd naar hoe de presentatie zou uitvallen. Zie hier ook weer de prachtige locatie!

En oh, wat staan we weer leuk op de foto ;). Dit was het weer voor deze week, een lange editie van mijn week in foto’s.

Een gedachte over “Week in foto’s #23 – Eeyore deken en lezing op een prachtlocatie

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.