Week in foto’s #24 Klaar voor carnaval & workouts

Twee weken geleden kwam ik alvast even in de carnavalssfeer en dit weekend is het écht zo ver. Al enkele weken gaat het op mijn werk nergens anders over, en ik vrees dat mijn collega’s me inmiddels zat zijn. Vanaf vandaag ben ik te vinden in Oeteldonk, Apestad en in ‘t Waoterrijk. Iets wat, zoals jullie misschien wel weten, veel voor mij betekent.

Lees ook: Week in foto’s #23 – Eeyore deken en lezing op een prachtlocatie

Vandaag neem ik jullie mee door de voorbereidingen voor carnaval.

Whiehoeee! Het was weer eens tijd voor een make-upje en een raar pak. Ik houd van carnaval, maar ik moet er altijd wel weer even inkomen. Benieuwd hoe dat vanavond gaat.

Een dag later gingen vriendlief en ik mijn schoonouders ophalen op Schiphol. Daar stond ik op ze te wachten terwijl mijn wederhelft nog even koffie en een bloemetje ging halen. Ineens viel mijn oog op een man die in zijn walkie-talkie aan het praten was en bij een koffer stond. En ik stond op nog geen meter afstand. Je wilt niet weten hoe snel ik weg vloog.

Even later was alles afgezet en stonden er mannen in uniform rondom de verdachte tas. Jeetje ik houd van mannen in uniform.

De maandag na het feest was ik jarig en dat vierde ik die dag niet. Mijn collega’s hadden mijn werkplek versierd, wat erg leuk was. Het feestje voor vrienden en familie zou pas aan het einde van de week zijn.

Op mijn werk is er nu een kleine fitnessruimte met wat basisapparatuur. Vorige week ging ik daar voor het eerst op de loopband en ook deze week was ik er te vinden.

En na de workout was het tijd voor mijn guilty pleasure: Temptation Island. Heeeeeeeeerlijk! Ik ben gek op het drama en kijk dan ook elk nieuw seizoen.

Woensdag ging ik nogmaals sporten, dit keer samen met een collega. Daarna voelde ik me helemaal klaar voor de carnaval!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.