Week in foto’s #25 Weekend Magnifiek

De afgelopen weken ben ik mezelf enorm voorbijgelopen. Ik was (ben) druk, wilde veel dingen doen en zei niet vaak genoeg nee. Met als gevolg dat mijn weerstand omlaag ging en ik afgelopen week ruim drie dagen mijn bed niet heb verlaten en niet heb gegeten. Ja, ik had de griep.

Lees ook: Carnaval 2018 – Belle zonder beest, 1e plaats en nooit meer naar huis

Ik moést aan het einde van de week beter zijn, want Weekend Magnifiek stond op de planning. En dat wilde ik écht niet missen. Dus sleepte ik mijn zieke lijf van de bank (ja, ik lag al niet meer de hele dag in bed) naar de auto en ging ik naar de Lommerbergen, voor het leukste weekend van het jaar.

Ik begon de week dus niet zo lekker en stuurde deze foto naar een collegaatje. Ik was echt uitgeput van het vele overgeven en het weinige eten. Ik kon alleen maar liggen en slapen, overeind zitten ging niet eens.

Donderdags at ik mijn eerste normale maaltijd weer. Een soepje, broodje en smoothie. Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik het niet allemaal op kreeg. Alsof mijn maag de grootte had van een knikker. Na een paar happen zat ik gewoon al vol.

Whiehoeee! De eerste foto op Weekend Magnifiek. De security daar moest alle tassen en koffers open maken om de inhoud te controleren. Per persoon was er een limiet qua drank die mee mocht het park op en natuurlijk werd er gecontroleerd op andere verboden middelen. Niet dat ik van plan was wijn te gaan drinken, want ik kon net eindelijk weer een beetje op mijn benen staan.

De mannen moesten op vrijdagmiddag om 5 uur het weekend openen. Het was nog redelijk rustig, dus ik nam even de tijd om een selfie te maken. Want wat moet een mens zonder selfies?

Na het draaien vertrokken we even richting ons huisje en al vrij snel was iedereen klaar om te gaan feesten. Ik echter niet. Het reizen en in de herrie staan was toch nog te veel. Dus bleef ik in het huisje, las wat en keek een aflevering van RuPaul’s Dragrace All Stars. En ging op tijd naar bed. Met als gevolg dat ik de volgende ochtend om half 9 klaar wakker was en buiten eekhoorntjes zag spelen. Zo lief!

Natuurlijk moest ik ook even op de foto met mijn liefie, dit is serieus de enige foto van ons samen in het hele weekend.

Ook met de andere feestgangers waar we mee waren maakte ik maar weinig foto’s, maar gelukkig hebben we de herinneringen nog!

Dit jaar draaiden de mannen voor het eerst tijdens een biercantus. Ik had géén idee wat het inhield, en zij zelf ook niet. Gelukkig hadden we Don Rudi, die alles in goede banen leidde. In het kort kwam het neer op zuipen en zingen. Volgend jaar hopelijk weer, en van mij mag het dan ook wel een wijncantus zijn!

Zondags voelde ik me eindelijk weer een beetje oké en durfde ik het aan om een wijntje te drinken. Later die middag kreeg ik daar wel last van, dus ik heb me de rest van de dag een beetje ingehouden. Maar check even dat flamingo-rietje. BAAAAAAAAAAAS!

En de laatste foto die gemaakt is (van mijzelf dan, want van de dj’s heb ik nog veel meer foto’s), is er 1 van mij en mijn lieve vriendinnetje. We hebben weer een prachtig Weekend Magnifiek gehad en kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.