Week in foto’s #26 – Koningsdag, heel veel drankjes en gezelligheid

Afgelopen vrijdag was het Koningsdag en het fijnste daaraan vond ik eigenlijk dat ik een extra dagje vrij zou hebben. Extra tijd voor mijn blog, misschien een leuke film kijken en gewoon eens lekker op de bank hangen, daar had ik zin in. Maar wel eerst even het stadje in om de dag te beginnen met een oranje tompouce, want dat is traditie!

Lees ook: Week in foto’s #25 Weekend Magnifiek

De dag voor Koningsdag was er een openingsborrel voor het Geboorteplein op mijn werk. Dit behoeft misschien enige uitleg.. Zoals je misschien wel weet werk ik voor de organisatie van Verloskundigen. Recent zijn we verhuisd naar een nieuwe verdieping en daar zitten nog enkele organisaties die te maken hebben met geboortezorg. Het plein waar we koffie halen, kunnen overleggen, enz. heet dan ook heel toepasselijk het Geboorteplein.

Samen met een collega ging ik nog even op de foto, vlak voor we eindelijk ons weekend in konden gaan luiden.

Thuis keek ik vast de nieuwste aflevering van Temptation Island, want wij zouden ‘s avonds naar de film gaan waardoor ik hem niet op televisie kon kijken. En een dagje later? Dat is natuurlijk geen optie. Wat een smeuïge aflevering was het weer, ik houd ervan!

De volgende ochtend begon ik met een colaatje en een tompouce. Niet echt een standaard ontbijt, maar op Koningsdag kan het allemaal. Daarna struinde ik even de markt over voordat ik rond het middaguur mijn vent weer opzocht.

Die stond namelijk samen met een aantal anderen een concert te geven onder de naam ‘Als je naar de haaien band’. Dat zoiets nog serieus geld oplevert is wel gebleken, de pet werd goed gevuld!

Koningsdag

Aangezien mijn muzikale talent nul is, deed ik niet mee in de band. In plaats daarvan ging ik met mijn altijd gezellige vrienden drankjes doen (veel drankjes). En zoals je ziet is foto’s maken ook niet 1 van mijn talenten, want Goes staat er maar half op. Ik geef de zon de schuld (of de wijntjes).

We spraken af om de volgende dag samen te gaan sporten, spoiler alert: dat is er niet meer van gekomen.

Koningsdag

En om af te sluiten: heb je mijn gave Beesies gezien? Ik hoop echt dat de Appie weer een keer met zo’n spaaractie komt. Ik ben gek op deze! En aangezien ik er dit weekend 1 heb weggegeven moet mijn voorraad eigenlijk weer aangevuld worden… Hoe was jouw Koningsdag?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.