Week in foto’s #29 – Tatoeage laten zetten en festivaltime!

Als ik de titel van dit bericht zie vind ik het nog steeds moeilijk om te geloven dat ik écht een tatoeage heb laten zetten. Al heel erg lang liep ik met het idee om een tatoeage te laten zetten en steeds twijfelde ik weer. Ik bedoel maar, het staat er dus de rest van je leven. Wat als ik er spijt van zou krijgen?

Lees ook: Week in foto’s #28 – 7th Sunday en 24-urige werkweek!

tatoeage, daydream

Wel of niet?

Bovendien is het best wel spannend om binnen te stappen bij een tattoo shop. Ik bedoel maar: kom ik daar binnen als onervaren meisje die geen idee heeft van een wereld vol tatoeages. Dus toen ik eenmaal de ballen had verzameld om een prijs te vragen duurde het weer eeuwen voor ik de volgende stap durfde te zetten.

tatoeage, daydream

Nadat ik bij 3 verschillende shops ben geweest kon ik eindelijk een keuze maken. En afgelopen woensdag was het dus zo ver. Wat vond ik het spannend! Ik heb zelfs nog even getwijfeld om de afspraak maar weer af te zeggen. Ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan, wat is het resultaat super!

tatoeage, daydream

Jup, het deed pijn

Van tevoren wist ik niet zeker of het veel pijn zou doen. Ik vind van mezelf dat ik geen hoge pijngrens heb, en ik ben niet echt fan van naalden. De laatste keer dat ik geconfronteerd werd met naalden was dat omdat ik onder narcose ging. Aan mijn lijf geen polonaise, vond ik toen. Maar nu wist ik waar ik het voor deed. Ik wilde dit graag, en accepteerde dat het pijn zou doen. Maar man, man, man. Het was geen fijne plek. Respect voor alle mensen die daar uren achter elkaar liggen.

tatoeage, daydream

Festivaltime!

Afgelopen weekend stond ik (wederom) te feesten. Dit keer op Daydream, waar mijn wederhelft een stage hostte. Met zijn tweeën hadden de mannen de Lucid Dream stage. Gave naam hè? Vond ik nou ook! Ik ging natuurlijk weer aan de slag met de social media van de mannen en feestte en beestte daarnaast ook met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

tatoeage, daydream

Waar ik van tevoren al even over na had gedacht was hoe ik dat moest doen met mijn gloednieuwe tattoo. Het beste is dus om je tattoo zo min mogelijk te bedekken. Dat betekende dus op slippertjes naar een festival. Niet gedacht dat ik dat ooit nog zou doen! Maar goed, voor alles is een eerste keer, en ook dit zijn we goed doorgekomen. Misschien doe ik het zelfs wel vaker!

tatoeage, daydream

De nieuwe keuken

Na dat geweldige weekend konden we weer terug naar huis, waar we een beetje in een bouwval thuiskwamen. Op het moment hebben we even geen keuken, en dat zorgt ervoor dat koken lastig is. Gelukkig hebben we geweldige vrienden die ons helpen met de keuken, en die meteen gezellig bleven BBQ’en, het enige dat we wél konden.

tatoeage, daydream

Oh, en als laatste nog even een shoutout naar de dames die op elk festival even hallo komen zeggen tegen mijn wederhelft (en mij). Ik heb de foto lichter kunnen maken, en we staan er fantastisch op ;). Tot de volgende!

tatoeage, daydream

4 gedachten over “Week in foto’s #29 – Tatoeage laten zetten en festivaltime!

    1. Ja heel gaaf! Hopelijk mogen ze het vaker zo doen 🙂 Thanks, ik kan niet zeggen dat ik iemand deze plek aanraad hahahaha

    1. Het was echt zo lastig om te kiezen waar. Mijn advies: vraag aan een aantal vrienden met een tattoo waar zij hem hebben laten zetten en of ze tevreden zijn. Gevoel is hier vaak het belangrijkste vind ik

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.