Week in foto’s #30 – Bloggerlunch, vakantie en eindelijk een keuken!

Om de zoveel tijd denk ik weer eens: het is tijd voor een week in foto’s. En vervolgens begin ik dat bericht met ‘er is weer zo veel gebeurd’. Ja logisch, want als ik niets te melden heb komt er geen week in foto’s online natuurlijk! Dit keer vond de bloggerlunch die ik samen met Mariëlle en Evelyne organiseerde eindelijk plaats, ging ik op vakantie en konden we onze nieuwe keuken eindelijk in gebruik nemen!

Lees ook: Week in foto’s #29 – Tatoeage laten zetten en festivaltime!

Bloggerlunch

Zaterdag 4 augustus was het eindelijk zo ver: de bloggerlunch die ik samen met Evelyne en Mariëlle organiseerde vond plaats. Wij wilden met zijn drietjes een leuk evenement organiseren waar bloggers elkaar konden leren kennen en waar ze kennis uit konden wisselen. Blogger zijn is soms namelijk best eenzaam, en je hebt af en toe het idee dat je het wiel opnieuw moet uitvinden. Bovenstaande kat is de huiskat van de Bakkerswinkel in Utrecht, waar we de lunch hadden.

Samen met alle deelnemers maakten we nog even een lekker gekke foto. De lunch zelf was overigens heerlijk en het gezelschap ook erg leuk. Ik heb weer een paar mensen ontmoet die ik online al volgde en ook een stapel nieuwe mensen leren kennen. En de volgende bijeenkomst gaat gepland worden!

Verrassing!

Eigenlijk al vóór de bloggerlunch ging ik op vakantie. De chronologie in dit fotodagboek is dus niet helemaal oké, maar daar kunnen jullie vast wel mee leven. Mijn ouders verrasten me door ineens met de boot in IJsselstein te verschijnen, zo ontzettend leuk! Een paar dagen later zou ik naar hen toe gaan als ze in de buurt van Zwolle/Kampen lagen. Ze verrasten me echter nog een keer. Mijn ouders hadden besloten weer naar Zeeland te gaan! Ik sprong natuurlijk een gat in de lucht.

40 graden en veel kwallen

Weet je nog dat er 2% kans was dat het 40 graden werd in Nederland? Op dat moment zat ik dus lekker in Zeeland, en het voelde absoluut als 40 graden! Ik ging het water in, uit, en toch maar weer in. Dat er enorm veel kwallen in het water zaten kon me niet eens wat schelen. Het was WARM.

Als je dit ziet word je toch spontaan blij? Ik wel in ieder geval. Ik leef voor dit soort momenten van totale rust op het water.

Dit jaar hebben we eigenlijk geen foto’s met ons allen erop. Wel jammer als ik er zo op terug kijk, maar dat moeten we dan volgend jaar maar even inhalen. Alhoewel ik niet zeker weet of ik mijn vader nog een keer tot een vakantie in Zeeland kan verleiden haha.

Vaste plekjes

Doordat we nu weer naar onze vaste locatie in Zeeland gingen (Kabbelaarsbank), konden we ook al onze vaste strandtentjes weer aandoen. We hebben gegeten bij de beachclubs, bij de surfschool en wandelden even naar Center Parcs Port Zélande voor een rondje door de winkeltjes daar.

vakantie zeeland

En zoals elk jaar moesten we ook even kijken bij de zeehondjes. Dit keer zagen we er 3 en omdat het water nog niet heel hard stroomde hadden ze even een relax-momentje voor ze vissen gingen vangen. Leuk, want normaal gesproken komen ze altijd even boven en duiken dan meteen weer weg. Dit keer bleven ze echt drijven en zagen we goed hoe groot ze waren.

Kiters in overvloed

Na het bekijken van de zeehondjes liepen we via de andere kant weer terug en zagen vanaf ver al de vele zeiltjes van de kiters. Het waaide vrij stevig, en dat is natuurlijk heerlijk kite-weer. Dat het helaas ook wel eens mis kan gaan zagen we toen we neerploften bij beachclub Zee. We zagen een brandweerwagen het strand oprijden en daar stapten ambulancebroeders uit. Er was een kiter de lucht mee ingenomen en daarna vanaf een meter of 10 hoog op de golven geklapt. Om je even een beeld te geven van de harde wind: we moesten onze glazen vasthouden, anders waaiden ze van de tafel af.

vakantie zeeland

Echt heel veel kwallen

Omdat ik op heel veel plekken wilde liggen in een redelijk korte tijd gingen we bijna elke nacht wel ergens anders liggen. Bovenstaande foto is gemaakt bij de Ossenhoek, waar in eerste instantie niet zo veel kwallen waren. We hadden lekker gezwommen, maar het waaide een beetje. Toen de wind ging liggen wilde ik nog eens het water in duiken en zag ik deze invasie van kwallen. Toen heb zelfs ík het zwemmen maar overgeslagen.

vakantie zeeland

En weer op weg naar de haven waar ik mijn auto had geparkeerd. Zie je mijn blije gezicht? Precies. Ik wilde nog wel een paar dagen blijven!

Nieuwe keuken

Op bovenstaande foto kun je onze oude keuken zien, plus hoe alles eruitzag toen de keuken eruit was gesloopt. 2,5 week zat ik zonder keuken, en dat was niet heel fijn. Maar we wisten waar we het voor deden, en het resultaat mag er wezen!

Op deze foto zie je dat nog niet alles een plekje heeft gekregen, inmiddels is dat gelukkig al weer anders en is ons huis steeds meer weer ons huis. Ondanks dat de keuken meer ruimte inneemt hebben we het gevoel dat we meer ruimte hebben gekregen. Daar zijn we enorm blij mee! Nu moeten er alleen nog wat laatste dingetjes gedaan worden (andere kraan, opstaand randje moet nog vervangen worden) en dan is de keuken écht klaar.

2 gedachten over “Week in foto’s #30 – Bloggerlunch, vakantie en eindelijk een keuken!

  1. Wat een project, een hele nieuwe keuken! Kan me voorstellen dat je je even onthand voelde, maar het is echt mooi geworden. Kan echt zo gelukkig worden van een goede keuken, haha.

    En zag op Insta al voorbij komen dat er een bijeenkomst was in Utrecht, super leuk! Lijkt me ook wel een keertje gezellig om mee te maken als er weer eens eentje in de buurt is 😀

    1. Ja het is echt heerlijk: alle ruimte om te koken en bakken en iets wat bij de inrichting van het huis past 🙂

      Als er een nieuwe bijeenkomst is zal ik je even inlichten! Lijkt me super leuk als je erbij kunt zijn!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.