Week in foto’s #33 – Bye 2018 & hello 2019

Wat is december toch snel voorbij gegaan! Ondanks dat ik werkloos ben heb ik zat te doen gehad. Ik neem je graag mee door mijn decembermaand.

Begin december zaten Evelyne en ik voor BlogBosses in de radioshow ‘De weg naar succes’. Super leuk om eens te doen, en bovendien was het een zeer inspirerende show! Daarnaast ging ik samen met mijn moeder en schoonzus naar een cursus handlettering die werd gegeven bij kantoorwinkel Mettrop in Den Bosch. Leuk om eens de techniek te horen achter iets wat ik al tijden doe én we hebben natuurlijk meteen wat materialen aangeschaft.

5 december ging ik op weg om een kerstboom te scoren. Met vriendlief heb ik de afspraak de boom niet voor 5 december op te zetten (hij is een soort van Grinch en haat kerst. Wie haat er nou kerst?). Ik had ook al meteen wat cadeautjes voor onder de boom. Onder andere een mooie doos van HemdvoorHem, met daarin een gave sjaal voor vriendlief. Bovendien vond onze lieve hond Hummer een nieuwe favoriete plek voor het raam.

Wat heb ik veel wijntjes gedronken deze december! Niet alleen ging ik bij kletsen met oud collega Eddy, maar ik organiseerde samen met Evelyne de BlogBosses borrel waar we met 11 enthousiaste dames aan de slag gingen om aan doelen voor 2019 te werken. Wat een kick!

Tijdens de borrel werkten we aan onze doelen voor 2019 met behulp van het #WorkOnYourGoals document en wij besloten dat in onze webshop te zetten, omdat we vinden dat iedereen een kans moet krijgen om aan zijn/haar doelen te werken! En bovendien ging ik nog meer wijntjes doen, dit keer tijdens een salsa/bachata avond samen met mijn nicht.

Samen met mijn ouders ging ik tussen kerst en oud en nieuw nog een dagje naar de Efteling. De laatste keer dat ik daar met allebei mijn ouders was kan ik me niet eens herinneren dus ik was super blij. Wat ook wel te zien is aan mijn blije hoofd.

Dit jaar vierden we kerst bij ons thuis en ging ik los op een Pinterestwaardige tafel. Wat was ik blij toen het lukte! En vervolgens blader ik mijn foto’s door en vind ik vrijwel geen geschikte foto’s. Dat betekent dat ik volgend jaar weer los mag ;).

We sloten het jaar in stijl af bij vrienden in het Zuiden van het land. En daar heb ik gewoon bijna geen foto’s van! Maar hoe minder foto’s, hoe gezelliger het was. Toch?

2 gedachten over “Week in foto’s #33 – Bye 2018 & hello 2019

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.