Week in foto’s #34 – DISNEY!

Ergens vorig jaar zag ik een actie bij de Albert Heijn, die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. Ik stuurde meteen een berichtje in de groepsApp en vroeg wie er mee wilde. Uiteindelijk vertrokken we vorige week met 4 man sterk naar Disney, voor een paar daagjes genieten to the max.

Natuurlijk konden we Hummer niet meenemen (alhoewel hondjes wel toegestaan zijn bij de Davy Crockett ranch en er een hondenopvang is bij Disney zelf). Hummer is al bang voor zijn eigen schaduw, dus het leek ons beter als hij een paar daagjes bij familie ging logeren.

‘s Ochtends héél vroeg vertrokken we richting Parijs. Om je een beeld te geven: de straat stond vol met mensen die nog wat te eten gingen halen na het stappen. Ondanks het tijdstip hadden we er enorm veel zin in, zoals je wel kunt zien aan onze blije hoofden.

Eén van de dingen die ik erg graag wilde doen als we in Disney waren, was op de foto gaan met Eeyore. Teigetje was er ook bij en mijn wederhelft vond het asociaal als die niet mee op de foto mocht. En aangezien ik mezelf niet echt aso vind, moest Teigetje dus ook maar mee op de foto.

disney

We kunnen nu uit ervaring spreken, dat de zondagen in Disney érg druk zijn. Maar we lieten ons daar niet door tegen houden en genoten enorm van de prachtige show die geprojecteerd werd op het kasteel. Daarnaast gingen we eten bij Annette’s Diner (die héle lekkere toetjes heeft).

Dag 2 startten we vroeg, want wij mochten eerder het park in dan de ‘gewone’ gasten. Dat gaf ons mooi de kans om alle achtbanen mee te pakken. Daarnaast had ik inmiddels mijn eerste Disney goodie gescoord, ik kreeg een Jack Skellington pin (van the Nightmare Before Christmas). Hoe tof is ‘ie!

Je ziet het misschien niet aan onze veel te blije hoofden, maar dag 2 was écht heel koud. ECHT heel koud.

disney

Op dag 3 hadden we het lekkerste weer, en kon zelfs de sjaal af! Na een hele dag heen en weer wandelen om alle shows en attracties die we nog niet hadden gezien/gedaan niet te missen ploften we moe maar voldaan weer neer bij Annette’s.

disney

Wij dames waren er wel een beetje klaar mee, maar de mannen wilden graag nog een keer in de Star Wars attracties, en mijn wederhelft wilde nog iets van Star Wars kopen voor in zijn studio. Wij dames besloten ook nog even lekker te gaan winkelen, in een grote Disney shop tegenover Annette’s Diner.

Al met al hebben we een heerlijk weekend gehad, waarna we allemaal helemaal kapot waren. De rit terug was dan ook beduidend zwaarder dan de rit heen. Toch zou ik zo weer gaan, want hallo… DISNEY!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.