Dit wist jij vast niet over het versieren van je date

Wanneer iemand voor de zoveelste keer vraagt of het pijn deed toen je uit de hemel viel, doe jij misschien niet eens meer moeite om een antwoord te geven. Alle cheesy openingszinnen ken je inmiddels wel, maar dit wist jij vast niet over het versieren van je date.

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 224 euro uitgeven aan dates?

In een jaar geven Nederlandse singles gemiddeld 224 euro uit. Wat een hoop geld eigenlijk! Gelukkig heb je (de mislukte horrordates niet meegeteld) zelf ook veel plezier van het uitgegeven geld. We zijn overigens nog steeds redelijk klassiek in het betalen van een date: de man betaalt meestal.

Je maakt een betere indruk als je rood draagt

Wil je indruk maken op je date, draag dan iets roods. Dat komt omdat de kleur rood met kracht, passie en energie in verband wordt gebracht. Daar staat tegenover dat rood ook in verband wordt gebracht met agressie, dominantie en ongeduld.

versieren van je date

Niveau is voor veel mensen belangrijk

Laagopgeleide mannen en hoogopgeleide vrouwen komen het moeilijkst aan de man. Het liefst zoeken we een partner die ongeveer hetzelfde opleidingsniveau heeft als wij zelf hebben. Vrouwen kiezen ook voor een partner die hoger opgeleid is, mannen voor een partner die lager opgeleid is.

Van daten word je zelfverzekerd

Vrijgezellen die veel dates hebben zijn positiever over zichzelf en durven eerder op iemand af te stappen. Bovendien gaan deze vrijgezellen ook beter om met een afwijzing, blijkt uit onderzoek.

Wist jij dit al over het versieren van je date?

Wist jij dat er zo veel geld uitgegeven wordt aan dates per jaar? Of dat je van daten zelfverzekerd wordt. Voor mij was het allemaal nieuw, en in sommige dingen kon ik me niet vinden. Zo is opleidingsniveau voor mij niet zo belangrijk. Ik vind het belangrijker om een goed gesprek met iemand te kunnen voeren, en daarvoor hoef je geen opleiding te hebben gevolgd. Ik sta er niet van te kijken dat mannen nog steeds vaker betalen. Je moet iets over hebben voor het versieren van je date ;).

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.