Zelfgemaakte centerpieces en bedankjes

Wist je dat alles veel leuker is als het versierd is met kant? Een kaarsje, centerpiece of een bedankje. Bovendien is het ook nog eens heel makkelijk om deze zelfgemaakte centerpieces en bedankjes in elkaar te zetten. En iedereen weet dat ik van makkelijk houd!

Lees ook: Leuk als bedankje: een foto van jullie op een kaars

Wat heb je nodig?

Het mooie aan deze DIY is dat je er alle soorten potjes en flesjes voor kunt gebruiken. Je kunt deze kopen bij bijvoorbeeld de Action, maar als je op tijd begint kun je ook potjes van groenten en dergelijke gebruiken.

Nodig:

  • Glazen potjes en flesjes
  • Kant, lint, strikjes, jute (ga los en kijk wat bij jouw bruiloft past)
  • Lijm
  • Kaarsjes (eventueel)

Zo maak je het

Ik vertelde je al dat deze DIY simpel is, en dat is ook echt zo. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen of je kant, jute of iets anders wilt gebruiken om het flesje of potje heen. Lijm het daarna vast en klaar is kees! Een paar ideeën voor de versiering:

Vaasjes voor bloemen

Een voorbeeld van zelfgemaakte centerpieces kunnen verschillende vaasjes voor bloemen zijn. Deze zou je dan op verschillende manieren kunnen versieren. Bijvoorbeeld 1 met glitters, 1 met jute, daaroverheen een touwtje en daarbovenop een knoopje vastgelijmd. Een derde vaasje zou je dan met alleen kant kunnen versieren.

Marshmallow bedankjes

Een ander leuk idee is het versieren van een potje waar je bijvoorbeeld marshmallows in doet. Natuurlijk kan dit ook iets heel anders zijn, afhankelijk van jouw eigen idee bij het bedankje.

Versier het potje met een lintje en een kaartje waar je de tekst voor jullie bedankje op kwijt kunt. Origineel, en niet tijdrovend.

Zelfgemaakte centerpieces met kaarsjes

Vooral erg leuk als het donker is, kaarsjes in je centerpieces. Gebruik daarvoor potjes van verschillende groottes en ook kaarsjes van verschillende groottes. Wees creatief in het gebruik van kant, lint, jute en ga helemaal los op wat jou mooi lijkt.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.